Rio Open: Η βροχή φρέναρε προσωρινά τον Αλκαράθ (vids)

Ένα game μακριά από τη νίκη ήταν ο Κάρλος Αλκαράθ όταν αναγκάστηκε να βγει από το γήπεδο λόγω της χθεσινής νεροποντής στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο υπερασπιστής του τίτλου στο Rio Open, πραγματοποίησε την πρεμιέρα του στη φετινή διοργάνωση και προηγούμενος με 6-4, 5-3 του γηπεδούχου, Ματέους Άλβες είναι έτοιμος να κλείσει θέση στους “16” της χωμάτινης διοργάνωσης.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο1 του ταμπλό στο Ρίο, προέρχεται από την κατάκτηση του τίτλου στο Argentina

Open την προηγούμενη εβδομάδα, μόλις στο πρώτο του τουρνουά στη χρονιά, λόγω της 4μηνης απουσίας από το tour.

Ο 19χρονος Ισπανός αιφνιδιάστηκε από τον 22χρονο Βραζιλιάνο, Νο556 στον κόσμο που είχε και τη συμπαράσταση των συμπατριωτών του στις κερκίδες, με τον Άλβες να προηγείται με break στο 1ο σετ (0-2), πριν ο Αλκαράθ ανεβάσει απόδοση και με δύο break πάρει το προβάδισμα στο σκορ.

When you're in the lead through five games against Alcaraz in front of your home fans #RioOpen pic.twitter.com/XElslIbIet

Tennis TV (@TennisTV) February 21, 2023

Can't go wrong with a HUGE inside-in forehand @carlosalcaraz #RioOpen pic.twitter.com/HaBeukJiFH

Tennis TV (@TennisTV) February 21, 2023

Ο εμπνευσμένος Βραζιλιάνος απάντησε άμεσα στο break του Αλκαράθ στο 5ο game του 2ου σετ, όμως ο Ισπανός πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 4-3 και πλέον ο Άλβες σερβίρει στο 5-3 (40/0) για να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον εαυτό του να παραμείνει στο ματς.

You can stand under my umbrella, ella, ella, eh, eh, eh @carlosalcaraz looking out for the ball kids in Rio #RioOpen pic.twitter.com/4J6ha6MCha

Tennis TV (@TennisTV) February 22, 2023

Νωρίτερα, το Νο2 του ταμπλό και φιναλίστ στο Μπουένος Άιρες, Κάμερον Νόρι επικράτησε 7-5, 6-1 του lucky loser, Χουάν Μάνουελ Τσερούντολο και πρόλαβε να προκριθεί στο 2ο γύρο, πριν κάνει την εμφάνισή της η βροχή.

Αν και έμεινε πίσω με 3-5 games στο εναρκτήριο σετ, ο αριστερόχειρας Βρετανός κέρδισε τα 10 από τα επόμενα 11 games και έφτασε στην τελική επικράτηση.

Στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Τιάγκο Μοντέιρο που πέτυχε μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα επί του Ντόμινικ Τιμ, στο καθοριστικό tie break.

Rock-solid @cam_norrie comes from 3-5 down in the first set to defeat JM. Cerundolo 7-5 6-1 and claim a tour-leading 14th win of 2023!#RioOpen pic.twitter.com/PI2IzV8Q6T

Tennis TV (@TennisTV) February 21, 2023

RIO OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

The post Rio Open: Η βροχή φρέναρε προσωρινά τον Αλκαράθ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα