Έβανς: “Ο Τσιτσιπάς θα πάρει τα σκήπτρα από το Big3”

Ο Ντάνιελ Έβανς έπλεξε το εγκώμιο του Στέφανου Τσιτσιπά, χαρακτηρίζοντας τον ως κορυφαίο της νέας γενιάς. Ο Βρετανός, τόνισε στις δηλώσεις του πως ο 22χρονος Έλληνας τενίστας, θα είναι αυτός που θα πάρει τα σκήπτρα από το Big3.

Κι αν πολλοί πιστεύουν, πως ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, ως Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, είναι πιο κοντά στους Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Φέντερερ, ο Έβανς έχει διαφορετική άποψη.

Μιλώντας, ενόψει της έναρξης του Wimbledon, ο Νο26 τενίστας του κόσμου, χαρακτήρισε τον

Στέφανο Τσιτσιπά ως τον επόμενο, κορυφαίο πρωταθλητή, λέγοντας πως βρίσκεται επίπεδα πάνω από τους υπόλοιπους της νέας γενιάς.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Έχω παίξει μερικές φορές κόντρα στον Στέφανο και κατά τη γνώμη μου είναι πιο κοντά από όλους, ώστε να πάρει τα σκήπτρα από το Big3.

Αν κατέβαινε λίγες περισσότερες φορές στο φιλέ και έπαιζε πιο καλά κοντά στο φιλέ, θα ήταν σχεδόν ολοκληρωμένος. Το forehand και το backhand του είναι τόσο καλύτερα από τους υπόλοιπους της νέας γενιάς.

Είναι θέμα χρόνου να κατακτήσει τον παρθενικό του Grand Slam τίτλο και νομίζω πως θα είναι ο τενίστας που θα είναι στην κορυφή για πολλά χρόνια, μετά την απόσυρση των Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Φέντερερ”.

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έβανς: “Ο Τσιτσιπάς θα πάρει τα σκήπτρα από το Big3” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα