Ηράκλειο: Τρίτη νίκη και ημιτελικά για την Παύλου

Συνεχίζει την αήττητη πορεία της στο ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Ηρακλείου της Κρήτης η Δήμητρα Παύλου, που πέτυχε την 3η σερί νίκη της και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Στον τελικό των διπλών πέρασε και η Ελένη Κοροκοζίδη.

Η Παύλου κέρδισε σήμερα την 22χρονη Ουκρανή, Ολεξάνδρα Ολινίκοβα, με 5-7, 7-5, 6-2, μετά από 2 ώρες και 13 λεπτά αγώνα, και έκλεισε θέση για την τελική 4άδα. Εκεί

θα αντιμετωπίσει την 30χρονη Ρουμάνα, αλλά και No3 του ταμπλό, Κριστίνα Ντίνου.

Για να φτάσει ως εδώ, η Δήμητρα αρχικά κέρδισε την 30χρονη Βραζιλιάνα, Γκαμπριέλα Σε, με 7-6(3), 6-7(4), 6-3, ενώ στον 2ο γύρο επικράτησε της συνομήλικής της από την Ουκρανία, αλλά και No6 του ταμπλό, Αναστασίγια Κωνσταντίνοβα Σομπολέβα, με 6-2, 6-3.

Όσον αφορά την Κοροκοζίδη, η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια συνεργάζεται με την 22χρονη Λετονή, Μαργκαρίτα Ιγκνατιέβα, και είναι στο No4 του ταμπλό. Πέρασαν από τον πρώτο γύρο έπειτα από walkover των Κάρεν Μάθιενς (Γαλλία) και Λετίτσια Ματουζέφσκι (Λετονία).

Στα προημιτελικά κατάφεραν και κέρδισαν τις Έμμα Σλαβίκοβα (Τσεχία) και Αναστασία Ζολοταρέβα (Ρωσία) με 6-4, 6-4, και σήμερα επικράτησαν των Ουκρανών Μαρίγια Ποντουαρέβα και Αναστασίγια Κωνσταντίνοβα Σομπολέβαστο με 6-2, 7-5, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης.

The post Ηράκλειο: Τρίτη νίκη και ημιτελικά για την Παύλου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα