Ιβανίσεβιτς: “Ο Νόλε είναι έτοιμος να παίξει 10 σετ”

Μετά από περίπου 12 μήνες στο ίδιο court, Νόβακ Τζόκοβις και Ράφα Ναδάλ θα συναντηθούν για 59η φορά στην καριέρα τους κάτω από τα φώτα του Philippe Chartier για τα προημιτελικά του Roland Garros

Λίγες ώρες πριν από το 59ο…Djodal ο προπονητής του Νόβακ Τζόκοβις, Γκόραν Ιβανίσεβιτς μίλησε για την κατάσταση του Σέρβου, αλλά και για τη δύσκολη πορεία που είχε (κυρίως πνευματικά) από το Μόντε Κάρλο μέχρι το Παρίσι. 

“Για τους θεατές αυτό το παιχνίδι είναι ένα όνειρο. Για τους προπονητές

όχι και τόσο.” είπε ο Ιβανίσεβιτς. “Θα είναι πραγματικά υπέροχη αναμέτρηση. Μπορούμε να πούμε ότι θα είναι ο καλύτερος προημιτελικός όλων των εποχών για το Rolnad Garros. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.”

“Έχουν παίξει 58 φορές, επομένως γνωρίζονται μεταξύ τους. Έχουν παίξει τόσες πολλές φορές, ξέρουν τι να περιμένει ο ένας από τον άλλον. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά μυστικά μεταξύ τους.”

Ο Ιβανίσεβιτς, ο οποίος ανέλαβε πρώτος προπονητής μετά από την αποχώρηση του Μάριαν Βάιντα τον περασμένο μήνα, μίλησε για τη δύσκολη πορεία που είχε ο Τζόκοβιτς μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του στο Μόντε Κάρλο. 

“Δεν ήταν εύκολο. Μετά το Μόντε Κάρλο έγιναν πολλά. Άνθρωποι σαν αυτόν σκέφτονται διαφορετικά. Έχουν διαφορετική αντίληψη. Δεν ήταν καθόλου εύκολο πρέπει να πω, όμως τα πράγματα άρχισαν να γίνονται καλύτερα.”

“Στο Βελιγράδι (έχασε στον τελικό από τον Ρούμπλεφ) ήταν καλύτερα από το Μόντε Κάρλο, στη Μαδρίτη (ημιτελικός) ακόμα καλύτερα και στη Ρώμη (τίτλος) ήταν τέλεια. Ήταν πολύ σημαντικό να έρθει εδώ ως Νο1 στον κόσμο και Νο1 στο ταμπλό.”

“Μέχρι στιγμής είναι καλά, χτυπάει την μπάλα καλά. Είναι έτοιμος. Είναι έτοιμος να παίξει και παιχνίδι best-of-10 αν χρειαστεί”, είπε με δόση χιούμορ ο Κροάτης. 

Όσο για την πιο…παραγωγική αντιπαλότητα στην εποχή των όπεν ο Ιβανίσεβιτς απάντησε: “Σπρώχνει ο ένας τον άλλον. Αυτοί οι δύο παίκτες είναι απίστευτοι! Θα μιλήσω ειδικά για τον Νόβακ, ο οποίος φροντίζει το σώμα του με μεγάλη ευλάβεια.”

“Το σώμα του είναι απίστευτο. Πιστεύω ότι μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο για μερικά χρόνια ακόμα.”

The post Ιβανίσεβιτς: “Ο Νόλε είναι έτοιμος να παίξει 10 σετ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα