“Καθάρισε” σε μια ώρα η Χάλεπ

10:48 6/1/2022 - Πηγή: Tennis24

Συνεχίζει το επιβλητικό ξεκίνημα στη νέα χρονιά η Σιμόνα Χάλεπ. Μετά την σχετικά ελεγχόμενη πρεμιέρα της στο Melbourne Summer Set I κόντρα στην Ντεστανί Αιάβα, η Ρουμάνα πρωταθλήτρια ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο της συμπατριώτισσάς της, Έλενα-Γκαμπριέλα Ρους με 6-2, 6-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Εκεί, η Χάλεπ θα αντιμετωπίσει την Βικτόρια Γκόλουμπιτς.

“Είμαι

πολύ χαρούμενη που κατάφερα να κερδίσω το ματς με αυτόν τον τρόπο. Στο ξεκίνημα δεν ένιωθα πολύ καλά τη μπάλα αλλά σιγά-σιγά άρχισα να παίζω καλύτερα και νομίζω μετά κυριάρχησα στο ματς. Έχω δουλέψει πολύ στην off-season οπότε νιώθω έτοιμη για τα ματς. Μου έλειψαν οι επίσημοι αγώνες, οπότε είμαι εδώ για να βάλω τα δυνατά μου” είπε το πρώην Νο1 και νυν Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης.

Κάτι λιγότερο από μια ώρα (58 λεπτά) χρειάστηκε και η Ναόμι Οσάκα, η οποία επικράτησε της Βελγίδας και Νο82 του κόσμου, Μαρίνα Ζαβένσκα με 6-1, 6-1. Η Νο1 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Γερμανίδα Αντρέα Πέτκοβιτς που ξεπέρασε το εμπόδιο της Γαλλίδας Κλάρα Μπιουρέλ με 7-5, 2-6, 6-4.

Το εισιτήριο για τα προημιτελικά εξασφάλισε και η Κροάτισσα, Άνα Κονγιού που πέτυχε σπουδαία νίκη με 6-2, 3-6, 6-3 την Κάια Κανέπι.

Στις “8” η Κονγιού θα αντιμετωπίσει την Κινβέν Ζενγκ που κέρδισε 5-7, 6-3, 6-3 την Βέρα Ζβονάρεβα.

WTA MELBOURNE SUMMER DRAW | DOUBLES | OOP (+9h)

The post “Καθάρισε” σε μια ώρα η Χάλεπ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα