Πανελλήνιο Juniors (U14): Δυνατοί τελικοί στο Α.Α Λάρισας

17:52 1/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Με την ημιτελική φάση συνεχίστηκε η δράση, στις εγκαταστάσεις του Α.Α Λάρισας, την Μ. Τετάρτη, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors (U14), από τους οποίους προέκυψαν τα ζευγάρια των μεγαλών και μικρών τελικών.

Στο ταμπλό των αγοριών ο Ραφαήλ Παγώνης (ΟΑ Γλυφάδας) θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Μ. Πέμπτης τον Αλέξανδρο Αυγέρη (ΑΟΑ Αμπελόκηπων Μενεμένης), στην επανάληψη του τελικού του Μαραθώνα, πριν από μερικές εβδομάδες. 

Ο Παγώνης επικράτησε στον ημιτελικό της Μ. Τετάρτης του Γιάννη Μοτσάκου (ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας),

με 6-2, 6-0, ενώ ο Νο1 του ταμπλό, Αυγέρης κέρδισε τον Ιορδάνη Χατζηνικολάου (ΟΑ Βούλας) με 4-6, 6-2, 6-2. 

Μάχη μεταξύ των δύο θα έχουμε και στον τελικό του διπλού με τους Νο1 του ταμπλό Αλέξανδρος Αυγέρης και Βασίλης Λουκουρέσης (ΟΑ Πεταλούδων) να επικρατούν στον ημιτελικό των Ιορδάνη Χατζηνικολάου και Κωνσταντίνου Λαμπράκη (Ηράκλειο ΟΑΑ) με 6-3, 6-1, ενώ οι Νο2 του ταμπλό Ραφαήλ Παγώνης και Θανάσης Χαιρόπουλος (ΟΑ Γλυφάδας) κέρδισαν τους Γιάννη Μοτσάκο και Γεράσιμο Κουτσογιώργο (ΑΟΑ Φιλοθέης) με 6-3, 6-2. 

Στα κορίτσια η Λυδία Παναγιωτίδου (ΟΑ Θεσσαλονίκης), επικράτησε στον ημιτελικό της Βασιλικής Λιαγκριδώνη (ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας) με 6-2, 6-0 με την Νο1 του ταμπλό να αντιμετωπίζει στον τελικό την Νο2 του ταμπλό, Κωνσταντίνα Βολονάκη (ΟΑ Αττικής) που με τη σειρά της νίκησε την Χαρίκλεια Ζήνα (ΑΣ Άλφα Άθληση) με 6-4, 6-4. 

Λυδία Παναγιωτίδου και Κωνσταντίνα Βολονάκη θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο διπλό, καθώς μετά τη νίκη τους στον ημιτελικό κόντρα στις Ιωάννα Ξυδά (ΟΑ Βούλας) και Αντωνία Παπαγαπητού (Ροδιακός ΟΑ) με 6-3, 6-0, πέρασαν στον τελικό εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τις Χαρίκλεια Ζήνα και Διόνη Κουκούλη (ΑΟΑ Ηλιούπολης) που επικράτησαν των Δανάη Μαργαρίτη (ΣΑ Μεσσήνης) και Χριστιάνα Χριστοπούλου (ΣΑ Μεσσήνης) με 6-1, 6-1. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΑΓΟΡΙΑ 14 | ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14

The post Πανελλήνιο Juniors (U14): Δυνατοί τελικοί στο Α.Α Λάρισας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα