Πανελλήνιο Juniors (U16): Τίτλος για Μεσσή και Πρωιμάκη

17:57 2/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Ανδρέας Μεσσής και Μυρτώ Πρωιμάκη ήταν οι μεγάλοι νικητές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Juniors (U16) που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΑ Φοίβος Λάρισας αυτές τις ημέρες.

Στα αγόρια ο Ανδρέας Μεσσής (ΟΑ Φοίβος Λάρισας), πήρε τον τίτλο άνευ αγώνα με τον άτυχο της ημέρας να είναι ο Άλκης Μιχαλακόπουλος (ΟΑ Φοίβος Λάρισας), ο οποίος το βράδυ της Μ. Τετάρτης ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από τον τελικό. Στο μικρό τελικό νικητής ήταν ο Οδυσσέας Γελαδάρης (ΑΟ Π. Φαλήρου), που επικράτησε του Παναγιώτη-Γεράσιμου Γραμματικάκη (ΑΟΑ & Α. Πεύκης) με 6-1, 7-5 κατακτώντας

την 3η θέση.

Στον τελικό του διπλού, οι Νο4 του ταμπλό, Παναγιώτης Ζήκας (ΑΓΟ Φιλιππιάδας) και Νίκος Ζάχος (ΑΟΑ & Α Πεύκης), κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδος κερδίζοντας τους Νο5 του ταμπλό, Ραφαήλ Γακόπουλο (ΣΑ Καστοριάς) και Βαγγέλη Βάλσαμο (ΟΑ Κερατσινίου) με 6-3, 6-4.

Την 3η θέση πήραν οι Νο2 του ταμπλό Γιώργος Μιταλάς (Ζεύς ΠΑΟ Κορίνθου) και Οδυσσέας Γελαδάρης που νίκησαν στο μικρό τελικό τους Διαμαντή Γούμενο (ΑΟΑ & Α. Πεύκης) και Παρασκευά Πασσά-Χρήστου (ΑΣ Κολλεγίου Ντερή) με 6-2, 6-3.

Στα κορίτσια η Νο4 του ταμπλό, Μυρτώ Πρωιμάκη (ΟΑ Σούδας), επικράτησε στον τελικό της Νο10 του ταμπλό, Δήμητρας Κουμουτσέας (ΟΑ Άτλας) που έκανε ένα εξαιρετικό τουρνουά, με 6-4, 6-1 φτάνοντας στον τίτλο της κατηγορίας της. Την 3η θέση κατέλαβε άνευ αγώνα η Νο1 του ταμπλό Κατερίνα Ουσταμπασίδου (ΟΑ Θεσσαλονίκης), μετά την απόσυρση της Νο2 του ταμπλό, Δέσποινας Κοσκινά (ΟΑ Αθηνών).

Στο διπλό πρωταθλήτριες Ελλάδος αναδείχθηκαν οι Ελένη Χατζηαβραάμ (ΑΟΑ Πρωταθλ. Καβάλας) και Αιμιλία Πάντου (ΤΕΝ Ακαδημία Κρήτης), οι οποίες νίκησαν στον τελικό τις Νο2 του ταμπλό, Χριστίνα Αμουργιανού (ΟΑ Πετρούπολης) και Βασιλική Γορανίτη (ΟΑ Πετρούπολης), με 6-4, 0-6, 10-6. Την 3η θέση κατέκτησαν άνευ αγώνα οι Κατερίνα Ουσταμπασίδου και Μυρτώ Πρωιμάκη μετά την απόσυρση των Δέσποινα Κοσκινά και Αντωνίας Κούσιου (ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας).

Τέλος, στο διπλό μικτό τον τίτλο κατέκτησαν οι Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου (ΟΑ Φοίβος Λάρισας) και Αιμιλία Πάντου, μετά τη νίκη τους στον τελικό κόντρα στο δίδυμο και Νο1 του ταμπλό, Παναγιώτη Ζήκα και Βασιλική Γορανίτη με 7-6(2), 11-9. Την 3η θέση κατέλαβαν, άνευ αγώνα, το ζευγάρι Ανδρέας Μεσσής και Γεωργία Μπεχλιβανίδου (ΟΑ Φοίβος Λάρισας), μετά την απόσυρση του δίδυμου Βαγγέλης Βάλσαμος και Μυρτώ Πρωιμάκη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΑΓΟΡΙΑ 16 | ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16

The post Πανελλήνιο Juniors (U16): Τίτλος για Μεσσή και Πρωιμάκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα