Πρώτη Grand Slam νίκη για τον 17χρονο Αλκαράζ – VIDEO

07:30 9/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Από τη σκληρή καραντίνα, στην πρώτη του νίκη σε κυρίως ταμπλό Major διοργάνωσης.

Ο Κάρλος Αλκαράζ συνεχίζει τα εντυπωσιακά του αποτελέσματα στο ανδρικό tour και στην πρώτη του παρουσία σε Grand Slam τουρνουά, πήρε την πρόκριση στο 2ο γύρο του Australian Open μετά τη straight sets νίκη του με 6-1, 6-4, 6-4 επί του 25χρονου Ολλανδού, Μπότιτς Βαν

Ντε Ζάντσχουλπ που επίσης προερχόταν από τα προκριματικά.

Teenage dream

Qualifier @alcarazcarlos03 makes a winning Grand Slam debut with a 6-1 6-4 6-4 win over Van de Zandschulp.#AusOpen | #AO2021 pic.twitter.com/rtgCHZAtpa

— #AusOpen (@AustralianOpen) February 9, 2021

Το Νο141 της παγκόσμιας κατάταξης και νεαρότερος τενίστας στο ταμπλό, έπιασε σπουδαία απόδοση και δεν έδειξε κανένα σημάδι νευρικότητας στο ντεμπούτο του σε Grand Slam, δείχνοντας έτοιμος για τη συνέχεια της περιπέτειας στη Μελβούρνη.

“Είμαι χαρούμενος με την πρώτη μου νίκη σε Grand Slam. Προσπάθησα να το διασκεδάσω και να κάνω το παιχνίδι μου. Νομίζω ότι τα κατάφερα. Διασκέδασα, μάζεψα εμπειρίες και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στο 2ο γύρο” είπε ο 17χρονος Ισπανός ο οποίος στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον 22χρονο Μίκαελ Ίμερπ που έκανε επίσης την υπέρβαση και απέκλεισε με 3-6, 6-3, 3-6, 7-5, 6-3 τον Νο26 του ταμπλό, Ούμπερτ Χουρκάτς.

Ο Αλκαράζ έγινε ο νεαρότερος τενίστας που πετυχαίνει νίκη σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης, μετά τον Θανάση Κοκκινάκη το 2014 και πάλι στη Μελβούρνη.

Την πρόκριση για το 2ο γύρο του Australian Open εξασφάλισαν επίσης οι Μπόρνα Τσόριτς, Αντρέι Ρούμπλεφ και Νταβίντ Γκοφάν από το πρωινό πρόγραμμα της Τρίτης στη Μελβούρνη.



MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Πρώτη Grand Slam νίκη για τον 17χρονο ΑλκαράζVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα