ΔΕΙΤΕ: Βαθιά σκοτεινά μυστικά

21:01 12/5/2011 - Πηγή: 24wro
Οι μπλε τρύπες των Μπαχαμών δινουν στους επιστημονες τροφή σε κομμάτια και η εξερεύνηση ...τους που μπορεί να ρίξει άπλετο φως στη ζωή ακόμα πέρα ​​από τη Γη ,εάν δεν ήταν τόσο επικίνδυνο να εξερευνήθουν.

Μπλε τρύπες έχουν πάρει το όνομά τους λόγω του φαινομενικου μπλε χρώματος της επιφάνεια του νερού το οποίο είναι γενικά απλά μια αντανάκλαση του
ουρανού στα νερά όταν αυτό παρατηρείται από ένα αεροσκάφος.Τα επιφανειακά νερά, σε ορισμένες μπλε τρύπες μπορεί να είναι σκοτεινά, λασπώδεις, και με μεγάλο βάθος. Είναι ένα σύστημα κάθετων σπηλαίων που βρέθηκαν στην περιοχή των νησιών στις Μπαχάμες, στις περισσότερες περιπτώσεις κοντά στην Νότια Άνδρο. Αυτή η σπηλιά πήρε το όνομά της από το απολύτως κυκλική είσοδο με διάμετρο 300 μέτρων, το οποίο βλέπει σε τροχιακό φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το δορυφόρο.
Σε βάθος 18 μέτρων κάτω από την είσοδο, το σπήλαιο είναι αποκλεισμένη με ένα βιολετί στρώμα ζελέ απο βακτηρια, τα οποία θέρμανουν την θερμοκρασία του νερού . Πάνω και κάτω από αυτό το στρώμα το νερό είναι κρυστάλλινο. Λίγες δεκάδες μέτρα πιο κάτω και θα φτάσετε στο «ψευδες» κάτω μέρος του σπηλαίου, το οποίο είναι ένα αδιαφανές μοβ-πορτοκαλί ζελέ γύρω γύρω και θυμίζει το φανταστικό τοπίο των πτήσεων της ταινίας στον Άρη.


Keywords
Τυχαία Θέματα