ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πρίγκιπας Σουλτάν... τέλος

07:36 14/12/2011 - Πηγή: 24wro
Ουδείς μπορεί να προβλέψει με σιγουριά τι θα γίνει με τα 15 εκατ. ευρώ, εάν θα τα βάλει...
ο Σαουδάραβας επενδυτής ή αν θα... Τσακίσει οριστικά το όλο θέμα και αποδειχθεί η «μούφα του αιώνα». Μπορεί βεβαίως να γίνουν διάφορες προσεγγίσεις, κάποιος να δίνει τα «χ» και άλλος τα «ψ» ποσοστά ως προς την τελική έκβαση, ωστόσο, αυτό δεν ονομάζεται «σιγουριά».
Το ζητούμενο για μένα πάντως δεν είναι τόσο το εάν θα "δείξει" η πλευρά Τσάκα τα 15 εκατ. ευρώ άμεσα. Ας υποθέσουμε ότι τα δείχνει. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε με ποιους όρους θα δεσμευτούν αυτά τα λεφτά στο λογαριασμό
της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ποιοί θα είναι οι όροι δηλαδή με τους οποίους θα μπορεί να τα αποσύρει αυτός που θα τα καταθέσει. Δεν το γράφω τυχαία, ούτε είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Θα σας φέρω ένα παράδειγμα που μου ανέφερε ένας μέτοχος του Παναθηναϊκού, που ασχολείται με τη ναυτιλία.

«Εάν γίνει μία συμφωνία με Κινέζους για ένα βαπόρι και οι Κινέζοι βάλουν τα λεφτά σε ένα λογαριασμό, με τον όρο ότι θα πρέπει να παραδοθεί έτοιμο, σε λειτουργία, την «τάδε» του μηνός, όλα είναι οκ. Εάν όμως βάλουν όρο ότι θα πρέπει να είναι το βαπόρι έτοιμο την «τάδε» του μηνός και ταυτόχρονα να έχει... όμορφους εσωτερικούς χώρους, τότε ανά πάσα ώρα και στιγμή επικαλούνται το ο,τιδήποτε και τα παίρνουν πίσω. Αρα δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς».

Αυτό είναι το ένα θέμα. Το δεύτερο έχει να κάνει με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ. Ο Τσάκας μπορεί να διαψεύδει σε κάθε ευκαιρία και κατηγορηματικά μάλιστα ότι εξακολουθεί να είναι πίσω από το «deal» με τον Παναθηναϊκό.

Η πραγματικότητα ωστόσο δεν είναι αυτή. Επιτρέψτε μου να μην αναφερθώ σε «πηγές», αλλά θα το δείτε στην πορεία ότι εάν (και εφόσον) «φανούν» τα 15 εκατ. ευρώ και προχωρήσει η διαδικασία, δεν θα υπάρχει κανένας Αλ Σαούντ από πίσω! Αυτός μας έχει τελειώσει, καθώς η οικογένειά του δεν του έδωσε ποτέ τα χρήματα που περίμενε για να μπει στον Παναθηναϊκό. Κι αν μία (ή παραπάνω) στο εκατομμύριο υπάρξει κάποιος από την πλευρά Τσάκα για να βάλει τα λεφτά και να αναλάβει αυτήν την επένδυση, τότε θα πρόκειται για άλλο πρόσωπο από τη Σαουδική Αραβία. Με παρόμοια (ή και ανώτερα) "γαλόνια" με άλλα όμως... χαρακτηριστικά. Υπομονή λίγο ακόμα και θα τα δούμε όλα.
Onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα