Σαββίδης:Ζήτησε άμεση παρέμβαση του ΠτΔ για το θέμα του γηπέδου Στ.Κυριακίδης

Ο Βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος κ. Χρύσανθος Σαββίδης απέστειλε σήμερα, επιστολή προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, με θέμα το γήπεδο Στέλιος Κυριακίδης και το τεράστιο πρόβλημα που πρόκειται να δημιουργήσει στην ομάδα της πόλης Pafos FC.

Ο κ. Σαββίδης στην επιστολή του τόνισε ότι το στάδιο Στέλιος Κυριακίδης βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση εδώ και χρόνια, το ταρτάν είναι διαλυμένο, δεν υπάρχει μια ηλεκτρονική πινακίδα, υπάρχει ένα υποτυπώδες σκέπαστρο και πολλά

άλλα προβλήματα.

Στην συνέχεια της επιστολής του, ανέφερε ότι μετά από αρκετές προσπάθειες και πιέσεις καταφέραν να  πείσουν τον ΚΟΑ να διαθέσει κονδύλι για αλλαγή του ταρτάν, ώστε οι αθλητές και τα παιδιά της Πάφου που ασχολούνται με τον κλασικό αθλητισμό να μπορέσουν να προπονηθούν με τις απολύτως απαραίτητες υποδομές και υγιείς συνθήκες.  Δυστυχώς, όμως, όπως ανέφερε,  ο ΚΟΑ απαιτεί το κλείσιμο του σταδίου ώστε να γίνουν τα έργα, κάτι που μας βρίσκει εντελώς αντίθετους. Τα έργα μπορούν να γίνουν με την Pafo FC να αγωνίζεται στο Στέλιος Κυριακίδης, πρακτική η οποία ακολουθήθηκε και σε άλλες περιπτώσεις.

Επιπλέον, ο κ. Σαββίδης επεσήμανε ότι είναι πεπεισμένος πως μέσα από τον σωστό διάλογο μπορούν να εξευρεθούν λύσεις που θα ικανοποιούν όλες τις πλευρές και είναι πρόθυμος να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε σύσκεψη με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, για να συζητήσουν και να δώσουν λύση στο παραπάνω πρόβλημα.

Τέλος, ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ ζήτησε την άμεση παρέμβαση του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ώστε να αρθεί αυτή η αδικία με το ξεσπίτωμα μιας ολόκληρης ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Οικολόγοι: Iκανοποίηση για απόφαση Ανώτατου για πρώην κρατικούς αξιωματούχους

Πηγή:ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα