«Blue Angels»: Δεν είμαστε έντομα για να μας ψεκάζετε σαν παράσιτα»

11:29 1/3/2012 - Πηγή: OnSports

Αφορμή για να επιτεθούν βίαια στους φιλάθλους της Νίκης Βόλου βρήκαν τα ΜΑΤ στο ματς με την ΑΕΠ Ηρακλής την περασμένη Κυριακή (26/02) σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «Blue Angels».

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης Βόλου τονίζουν μεταξύ άλλων ότι δεν είναι εγκληματίες, ούτε έντομα για να τους ψεκάζουν σαν παράσιτα, ενώ υπογραμμίζουν ότι δεν ξεχνούν προηγούμενα περιστατικά, που όπως υποστηρίζουν

«έγιναν πρόσφατα καθώς δεν ήταν πρώτη φορά που η αστυνομία παραφυλά προκλητικά όταν ο κόσμος τις Νίκης συγκεντρώνεται, λες και δεν είμαστε νόμιμοι πολίτες αυτής πόλης, αντιμετωπίζοντας μας ως ξένους, εγκληματίες και κακοποιούς».

Η ανακοίνωση των «Blue Angels» αναφέρει τα εξής:

«Μεγαλώσαμε μέσα στο γήπεδο, από μικρά παιδιά πηγαίναμε τις Κυριακές στο γήπεδο μαζί με τους παππούδες μας, τους πατεράδες μας και αργότερα με τους φίλους μας. Η Νικάρα ήταν αυτή που μας έκανε να τα ξεχνάμε όλα είτε χάναμε, είτε κερδίζαμε χωρίς να σταματάμε λεπτό να τραγουδάμε το πόσο την αγαπάμε. Τα τελευταία χρόνια όμως «κάποιοι» παίζουν με την καψούρα και το όνειρα μας ακόμα και με τις ίδιες μας τις ζωές και προσπαθούν με κάθε μέσο να μας κάνουν να σκύψουμε το κεφάλι.

Την Κυριακή που μας πέρασε στις 26/12 η ομάδας μας αντιμετώπισε τον Ηρακλή στην έδρα μας και περίπου 150 φίλοι του Ηρακλή ακολούθησαν την ομάδα τους στην πόλη μας. Κάπου στα μισά του 2ου ημιχρόνου υπήρξε μια μικρή ένταση και τότε οι δυνάμεις των ΜΑΤ βρήκαν την αφορμή να επιτεθούν βίαια στους φιλάθλους μας (ανάμεσα τους ηλικιωμένοι, γυναίκες και μικρά παιδιά). Στο τέλος του παιχνιδιού, μερίδα φιλάθλων από την πλευρά της θύρας 1 «σκεπαστή κερκίδα» θέλησε να ζητήσει το λόγο για τη βίαιη αντιμετώπιση από την αστυνομία και τότε η αστυνομία απάντησε και πάλι με βίαιη συμπεριφορά. Επιπλέον με την έξοδο των φιλάθλων (γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι) από το γήπεδο έγινε αλόγιστη χρήση δακρυγόνων από τις δυνάμεις της αστυνομίας με αποτέλεσμα να ακολουθήσουνε συμπλοκές στην οδό Μαιάνδρου.

Όμως δεν ξεχνάμε και τα προηγούμενα περιστατικά που έγιναν πρόσφατα καθώς δεν ήταν πρώτη φορά που η αστυνομία παραφυλά προκλητικά όταν ο κόσμος τις Νίκης συγκεντρώνεται, λες και δεν είμαστε νόμιμοι πολίτες αυτής πόλης, αντιμετωπίζοντας μας ως ξένους, εγκληματίες και κακοποιούς. Δεν θα ξεχάσουμε τα αδέρφια μας που φυλακίστηκαν για ένα καπνογόνο, ενώ δεν έχει τιμωρηθεί κανένας για τα κλεμμένα, τις μίζες, το Βατοπέδι κλπ. Δεν είμαστε εγκληματίες, δεν είμαστε έντομα για να μας ψεκάζετε σαν παράσιτα, τραγουδάμε για την ομάδα μας και λόγο των περιστάσεων ήρθε η ώρα να αγωνιστούμε για τις ζωές μας, την αξιοπρέπεια μας, την περηφάνια μας και πάνω απ’ όλα για τη Νικάρα μας.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ! ! !
BLUE ANGELS – NEVER GIVE UP».

Keywords
Τυχαία Θέματα