Μαγκαφίνης: «Ο Χρήστος έβαλε το γκολ»

10:37 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Χάρη στη βοήθεια του Χρήστου Χαριάτη, ο οποίος τη μέρα των Χριστουγέννων έχασε τη ζωή του και βύθισε σε πένθος την οικογένεια της Ζακύνθου, κατάφερε να πάρει τη νίκη η Ζάκυνθος κόντρα στον Ρούβα σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαγκαφίνη.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο τεχνικός των νησιωτών δήλωσε χαρακτηριστικά ότι το γκολ το έβαλε ο Χρήστος: «Πριν ξεκινήσει αυτό το ματς και πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων φαινόταν ότι θα έχουμε δυσκολίες λόγω του ότι έφυγαν πολλοί παίκτες και δεν προλάβαμε να κάνουμε προσθήκες. Τη

μέρα των Χριστουγέννων μας έτυχε αυτή η τραγωδία, μας χτύπησε η μοίρα να χάσουμε ένα από τα πιο καλά μας παιδιά. Αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα κι εύχομαι στον κ. Σηφάκη να μη το νιώσει ποτέ, γιατί είναι σα να χάνεις ένα μέλος της οικογένειάς σου.

Σήμερα μας βοήθησε πολύ ο Χρήστος Χαριάτης. Εγώ δεν κατάλαβα πως μπήκε το γκολ. Το λέω και ανατριχιάζω, ο Χρήστος έβαλε το γκολ. Ο Θεός ήθελε να κερδίσουμε σήμερα και κερδίσαμε. Η ομάδα ήταν σκληρή στην αμυντική της λειτουργία, αλλά δεν κλείστηκε πίσω. Ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο και της αξίζουν συγχαρητήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο γυρίσαμε σε 4-4-2 και τα καταφέραμε. Εγώ είχα δει βιντεάκια και σε όλα τα ματς χάνει δύσκολα ο Ρούβας. Είναι ομάδα οργανωμένη. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο, βάλαμε το γκολ και πήραμε τη νίκη. Καλή συνέχεια και καλή τύχη στον κ. Σηφάκη και στην ομάδα του».

Keywords
Τυχαία Θέματα