Απτόητη η Μονπελιέ

Στην πρώτη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος παρέμεινε η Μονπελιέ μετά τη νίκη της με 3-1 απέναντι στην Σοσό. Νίκη – ανάσα για Τουλούζ.

Για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη παρέμεινε η Μονπελιέ η οποία κατάφερε να επικρατήσει 3-1 στο «Μπονάλ» της Σοσό. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές και πρωτοπόρους ήταν ο Ζιρού που σημείωσε χατ-τρικ (50’, 87’, 89’) και έδωσε μόνος του τη νίκη στην ομάδα του, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Καμαρά στο 84’.

Ύστερα από έξι παιχνίδια όπου δεν είχε καταφέρει να επικρατήσει, η Τουλούζ πήρε

τη νίκη με 2-0 απέναντι στην Βαλενσιέν και επέστρεψε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Μασάδο στο 25’ άνοικε το σκορ, με τον Ντεβό να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 63’.

Την δεύτερή της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Ρεν με δύσκολο τρόπο, επικρατώντας 3-2 της Εβιάν. Ο Φερέ στο 10’ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τους Μπαρμπόσα (19’) και Βας (32’) ανέτρεψαν το σκορ. Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν με τέρματα των Χάτζι (77’) και Φερέ στο 87’, ενώ τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κάνα.

Εύκολο απόγευμα είχε η Σεντ Ετιέν απέναντι στην Αζαξιό επικρατώντας 3-1 στο «Ζοφρουά Γκισάρι». Ο Γκραντέλ στο 7’ άνοιξε το σκορ, με τον Πονγκόλ να κάνει το 2-0 στο 33’. Ο Ντιαγέ τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο οι Κορσικανοί κατάφεραν να μειώσουν με τον Νταβαρά στο 60’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Νικολίτα στο 84’.

Νίκη παραμονής πήρε η Ντιζόν που ξέφυγε τρεις βαθμούς από τις θέσεις του υποβιβασμού επικρατώντας 2-1 της Νανσί. Ο Μπετάκ στο 19’ με πέναλτι άνοιξε το σκορ, με τον Μπακάρ να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους στο 26’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Σανκαρέ στο 83’.

Τέλος η Μπορντό πήρε σημαντική νίκη με 2-0 απέναντι στην Καέν στο «Σαμπάν Νταλμά». Ο Γκουφράν στο 59’ άνοιξε το σκορ, με τον Μοδεστέ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 79’.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία του γαλλικού πρωταθλήματος, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα