Παυλίδης στο Onsports: «Υπάρχει δυσαρέσκεια και το ξέρουν όλοι»

Ο κόσμος έχει δείξει τη δυσαρέσκειά του προς την κυβέρνηση, κάτι που το γνωρίζουν όλοι πλέον, όπως τόνισε στο Onsports ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Γιώργος Παυλίδης.

Ο τελευταίος μας υπογράμμισε πως αυτό που τον απασχολεί περισσότερο αυτή τη στιγμή, είναι η βία στα γήπεδα και το γεγονός πως ο κόσμος δεν δίνει πλέον βροντερό παρών, όπως έκανε παλιά. Το τελευταίο το οποίο τον απασχολεί, είναι το τι πανό θα αναρτηθεί σε οποιοδήποτε γήπεδο, καθώς μέχρι στιγμής

δεν έχουν λυθεί ακόμα τα δύο προηγούμενα προβλήματα που ανέφερε…

«Δεν έχω καμία δικαιοδοσία για το τι θα ανεβαίνει στις εξέδρες. Αυτό που με απασχολεί εμένα είναι ποια θα είναι η εικόνα που θα υπάρχει στις εξέδρες», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Παυλίδης και συνέχισε: «Έτσι όπως έχει πλέον η κατάσταση στο γήπεδο ή θα υπάρχουν άδειες κερκίδες, ή θα έχει πολύ κόσμο, όπου όταν έχει πολύ κόσμο υπάρχουν και κρούσματα βίας.

Το τι θα αναρτάται, για μένα είναι δευτερεύουσας σημασίας και δεν πρέπει να παίρνει τόσο μεγάλη έκταση από τα ΜΜΕ ή να υπάρξουν δραστικά μέτρα. Ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος από την κυβέρνηση, το ξέρουν όλοι, και ο κόσμος και η κυβέρνηση η ίδια. Αν πρέπει να δούμε τι επιτρέπεται και τι όχι στα γήπεδα, τότε πρέπει να σκεφτούμε πρώτα τη βία στα γήπεδα, το γιατί δεν έρχεται ο κόσμος στις εξέδρες και μετά το τι αναρτάται…».

Keywords
Τυχαία Θέματα