Βασιλακόπουλος στο Onsports: «Μακριά από τον αθλητισμό η πολιτική»

Κάθετα αντίθετος με την ανάρτηση πανό πολιτικοοικονομικού περιεχομένου είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Το φαινόμενο έχει αρχίσει και εξαπλώνεται στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, παίρνοντας μεγάλες διαστάσεις, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει εμφανιστεί και στο μπάσκετ. Ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΚ, μιλώντας στο Onsports, εξέφρασε την άποψή του πως η πολιτική θα πρέπει να μείνει μακριά από τον αθλητισμό: «Είμαι κάθετος.

Αυτού του είδους τα φαινόμενα θα πρέπει να μείνουν μακριά από το χώρο του αθλητισμού. Ο αθλητισμός είναι γιορτή, δεν είναι χώρος για να εκδηλώνουν κάποιοι τις πολιτικές πεποιθήσεις τους και, μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο».

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος όχι απλώς δεν θα ήθελε να δει πανό πολιτικού περιεχομένου σε κλειστό μπάσκετ, αλλά θεωρεί πως εάν ποτέ συμβεί αυτό θα πρέπει να διακοπεί η αναμέτρηση, έως ότου κατέβει. Όπως πρόσθεσε στο Onsports: «Η θέση μου είναι πως θα διέκοπτα τον αγώνα. Ευτυχώς, στο χώρο του μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν προκύψει ανάλογα λυπηρά φαινόμενα, τα οποία με βρίσκουν αντίθετο».

Keywords
Τυχαία Θέματα