Ατομικό οι Σεμερτζίδης, Ζαχαρόπουλος στον Απόλλωνα

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιώργος Σεμερτζίδης και Γιώργος Ζαχαρόπουλος στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αμφότεροι υπεβλήθησαν χθες (13/03) σε εξετάσεις κάνοντας υπέρηχο, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής τους. Ο μεν Σεμερτζίδης δεν έχει υποστεί θλάση, αλλά διάταση στο δικέφαλο μηριαίο του δεξιού του ποδιού και ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή, ενώ σήμερα (14/03) έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (15/03) θα διαπιστωθεί αν ο 29χρονος μεσοεπιθετικός θα προλάβει το κυριακάτικο (18/03) παιχνίδι του Απόλλωνα

Σμύρνης με την Καλαμάτα, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του. Ο δε Ζαχαρόπουλος αισθάνεται ένα σφίξιμο στον προσαγωγό του, αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Εκτός της σημερινής (14/03) προπόνησης, η οποία διεξήχθη στο γήπεδο της Ριζούπολης και περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης, έμεινε για δεύτερη ημέρα ο Σπύρος Δημογιάννης, που ταλαιπωρείται από ίωση και παραμένει κλινήρης.
Να σημειωθεί ότι ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Στάθης Σταθόπουλος, έδειξε βίντεο στους παίκτες του από τον αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας και ανέλυσε τα λάθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα