Δικαίωση Khabibulin στην Οτάβα

Με «χρυσό» γκολ του Taylor Hall, οι Ένμοντον Όιλερς κέρδισαν τους Ότουα Σένατορς με 4-3 στην παράταση.

Στις επιτυχίες επέστρεψαν οι Όιλερς, αφού οι δύο σερί ήττες τους έμειναν στην... ιστορία, όταν ο Hall σημείωσε το 4-3 στο 17ο δευτερόλεπτο του έξτρα πεντάλεπτου. Άλλωστε ο Nikolai Khabibulin είχε καταγράψει 39 αποκρούσεις για τους φιλοξενούμενους και μάλλον άξιζε τη νίκη.

Από την άλλη, ο Craig Anderson, o οποίος επέστρεψε σε θέση βασικού και συμπλήρωσε 50 φετινές

συμμετοχές, είχε 36 αποκρούσεις, αλλά δέχθηκε το καταλυτικό γκολ από τον προαναφερόμενο αριστερό επιθετικό της ομάδας του Έντμοντον. Έτσι ο Khabibulin ήταν αυτός που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης.

Οι «πρωτευουσιάνοι» προηγήθηκαν δύο φορές (1-0, 2-1), αλλά περιορίστηκαν στον βαθμό της παρηγοριάς. Ο Erik Karlsson ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 3-3, ενώ οι Daniel Alfredsson και Milan Michalek διαμόρφωσαν τα 1-0 και 2-1, αντίστοιχα.

Στην δεύτερη περίοδο, οι Magnus Paajarvi και Ben Eager είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 και 2-2, αντίστοιχα, ενώ ο Shawn Horcoff διαμόρφωσε το 3-2 υπέρ των Όιλερς στο 42ο δευτερόλεπτο της τρίτης περιόδου.

Εν τέλει, οι φιλοξενούμενοι ανήλθαν στους 49 βαθμούς και οι «σενς» στους 64. Οι μεν βρίσκονται 11 βαθμούς μακριά από την προνομιούχα οκτάδα της Δύσης και οι δε στην έβδομη θέση της Ανατολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα