«Δουλειά των παικτών είναι το ποδόσφαιρο»

Ο ΠΣΑΠ προτιμάει να μείνει μακριά από το... φαινόμενο των πανό και των συνθημάτων κατά της πολιτικής ηγεσίας για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας με την οικονομική κρίση.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου, Στέλιος Γιαννακόπουλος, μίλησε στο Onsports και τόνισε πως η δουλειά των παικτών περιορίζεται εντός αγωνιστικού χώρου και αυτή είναι να παίζουν ποδόσφαιρο, μένοντας μακριά από άλλα γεγονότα.

«Εμάς μας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο, που δεν έχει σχέση με

το ποδόσφαιρο. Είναι ένα θέμα που απασχολεί γενικότερα την κοινωνία, αλλά εμείς δεν μπορούμε να πούμε για κάτι που δεν αφορά το ποδόσφαιρο», ήταν το αρχικό σχόλιο του Στέλιου Γιαννακόπουλου.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ αναφέρθηκε στις διακοπές των διαιτητών, όπως π.χ. σε αυτήν στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη, τονίζοντας πως δεν κάνουν καλό: «Είναι ένα θέμα που επηρεάζει το παιχνίδι. Σίγουρα όταν υπάρχουν διακοπές, δεν κανει καλό στους παίκτες. Υπάρχουν και άλλα θέματα που θα πρέπει να λυθούν και στο ποδόσφαιρο, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα».

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, αφού ευχήθηκε να δοθεί λύση, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του ΠΣΑΠ, που έχουν να κάνουν καθαρά και μόνο με το ποδόσφαιρο: «Προτιμούμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Δυστυχώς έχει επηρεάσει την κοινωνία και θα πρέπει να δοθεί λύση. Υπάρχουν και άλλα θέματα, όμως, που είναι άξια λόγου.

Με υπερηφάνεια μπορούμε να πούμε ότι καταφέραμε, μετά από συνενοήσεις με τους αρχηγούς και ασφαλίστηκαν οι παίκτες στη Β' Εθνική. Αυτές είναι οι δράσεις του συνδέσμου. Καταφέραμε σε σύντομο διάστημα να το πετύχουμε αυτό.

Αν οι παίκτες είναι ενωμένοι, αποδεικνύεται ότι μπορούν να πετύχουν πολλά. Αλλιώς δεν θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα. Όλα είναι καλά πλέον. Πήραμε τις διαβεβαιώσεις μετά από τόση προσπάθεια που κάναμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα