Επιτέλους νίκη για Άβαλανς

Ύστερα από πέντε αποτυχημένα αποτελέσματα κόντρα στους Κάλγκαρι Φλέιμς, οι Νάσβιλ Πρέντατορς κατέβαλαν τις «φλόγες» στην παράταση με σκορ 2-1.

Το «χρυσό» γκολ σημειώθηκε από τον David Jones στο 3:51 του έξτρα πεντάλεπτου. Αρχικά ο Miikka Kiprusoff συμπλήρωσε 31 αποκρούσεις απομακρύνοντας το puck, αλλά ο 27χρονος Καναδός, Jones, «άρπαξε» το ριμπάουντ και πρόσφερε τον επιπλέον βαθμό στους «αβς».

Στην προηγούμενη φάση, ο Ryan

O' Reilly σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των «φλογών». Παράλληλα δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Mark Giordano, αμυντικό των Φλέιμς, και κατευθύνθηκε στον πάγκο της ομάδας του με αίματα στο πρόσωπο.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Kiprussoff έχασε για πρώτη φορά στην καριέρα του από τους Άβαλανς, αφού είχε 11 νίκες μέχρι στιγμής. Ο έτερος τερματοφύλακας, Semyon Varlamov ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με 31 αποκρούσεις.

Μόλις στο 1:47 είχε ανοίξει το σκορ ο Matt Stajan, αλλά οι υπόλοιπες προσπάθειες των φιλοξενούμενων προσέκρουσαν στον Varlamov. Το 1-1 διαμορφώθηκε στο 9:05 της πρώτης περιόδου από τον Paul Stastny που είχε επίσης ασίστ στο νικητήριο τέρμα.

Πλέον, οι Άβαλανς έχουν 85 βαθμούς και την έβδομη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL. Από την άλλη, ο καναδικός σύλλογος έφτασε στους 82 βαθμούς και απέχει δύο από την προνομιούχα οκτάδα του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα