Φουντούλης: «Αποδείξαμε πράγματα στους εαυτούς μας» (video)

Μπορεί η Χίος να αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Γιούροκαπ, ωστόσο ο αρχηγός της νησιώτικης ομάδας μίλησε για το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο που παρουσίασε η ομάδα του.

«Ξέραμε πώς τα τρία γκολ από το πρώτο παιχνίδι ήταν δύσκολη διαφορά. Μπήκαμε δυνατά αλλά η Σίντεζ Καζάν ήταν μία δύσκολη ομάδα, μείωσε τη διαφορά και εκεί αγχωθήκαμε. Καταφέραμε να φτάσουμε τη διαδικασία στην παράταση. Εκεί είχαμε λάθος επιλογές και δεχτήκαμε γκολ λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος

του αγώνα, οπότε και τελείωσε το παιχνίδι. Πάντως δείξαμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να αγωνιζόμαστε σε πολύ υψηλό επίπεδο», ήταν τα λόγια του αρχηγού της Χίου Γιώργου Φουντούλη αναφορικά με τον αποκλεισμό της ομάδας του από την επόμενη φάση του Γιούροκαπ στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης.

Και συνέχισε: «Είχαμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες με τα πέναλτι, αλλά ξέρουμε ότι στα πέναλτι το πλεονέκτημα έχει ο τερματοφύλακας και ο συγκεκριμένος ήταν πολύ καλός τερματοφύλακας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, αλλά γίνονται αυτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα