Καρατζαφέρης: «Ας μην ανακατεύουμε το ποδόσφαιρο με την πολιτική»

Αντίθετος είναι, όπως δήλωσε στο Onsports, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, στην ανάρτηση πανό πολιτικού περιεχομένου στα γήπεδα.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. τόνισε ότι δεν πρέπει να μπλέκουμε το ποδόσφαιρο με την πολιτική, καθώς υπάρχει κίνδυνος δημιουργίας σοβαρών επεισοδίων στις εξέδρες. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε στο Onsports

ότι πρέπει ν’ αποφευχθούν τέτοιου είδους φαινόμενα με κάθε τρόπο, αφού «τα γήπεδα δεν έχουν φτιαχτεί για να λύνονται πολιτικές διαφορές».

«Δεν πρέπει να ανακατεύουμε το ποδόσφαιρο με την πολιτική. Αν γίνει αυτό, τότε το ποδόσφαιρο θα βγει χαμένο. Φοβάμαι ότι αυτό το φαινόμενο, δυστυχώς, θα έχει και συνέχεια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επεισόδια στις εξέδρες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης και συνέχισε: «Ενώ υπάρχει κόσμος που τον ενώνει μια ομάδα, είτε αυτή είναι ο Ολυμπιακός, είτε ο Παναθηναϊκός, είτε οποιαδήποτε άλλη, μπαίνει ανάμεσά του το πολιτικό κομμάτι. Φανταστείτε να μπει το σαράκι της πολιτικής μέσα στους φιλάθλους… Νομίζω ότι καλό θα ήταν να αποφύγουμε τέτοιου είδους διαμαρτυρίες. Τα γήπεδα δεν είναι φτιαγμένα για να λύνονται οι πολιτικές διαφορές. Θα είναι μια κακή αρχή αν το φαινόμενο των πανό με πολιτικό περιεχόμενο επαναληφθεί στα γήπεδα. Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατρακύλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα