«Καθάρισε» ο Luongo για τους Κανάκς

Με το... αριστερό ξεκίνησαν οι Λος Άντζελες Κινγκς κρίσιμη σειρά τεσσάρων εκτός έδρας αγώνων, αφού ηττήθηκαν με 1-0 από τους Βανκούβερ Κανάκς.

Ο Manny Malhotra σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 3:05 της πρώτης περιόδου με ωραία ατομική προσπάθεια. Ο τερματοφύλακας των «βασιλιάδων», Jonathan Quick, σταμάτησε τα άλλα 24 σουτ των πρωτοπόρων της Northwest, αλλά αυτή η επίδοση δεν ήταν αρκετή. Άλλωστε ο Roberto

Luongo είχε 38/38 αποκρούσεις και κατέγραψε το τέταρτο φετινό του shutout.

Όλα αυτά χωρίς τον τραυματισμένο, Daniel Sedin. Ακόμα, οι Κινγκς πίεσαν ασφυκτικά στο τελευταίο λεπτό, αλλά ο Luongo αποδείχθηκε απροσπέλαστος.

Πλέον, οι Κανάκς έχουν 101 βαθμούς και απέχουν δύο από την πρώτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL, ενώ έχουν έξι ακόμα αγώνες στο πρόγραμμα τους, όσους και οι πρωτοπόροι της Δύσης, Σέιντ Λούις Μπλους. Αντίθετα, οι Κινγκς έμειναν στους 86 βαθμούς και υποχώρησαν στην ένατη θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ. Παράλληλα έχασαν ευκαιρία να καταλάβουν το ρετιρέ της Pacific και έχουν τρία ακόμα παιχνίδια μακριά από την «πόλη των αγγέλων» τις επόμενες μέρες.

{youtube}tr7RtaLj8V8{/youtube}

{youtube}5JZW7rmOczE{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα