Ντελ Πιέρο: Δεν σκέφτομαι να τα παρατήσω

07:56 27/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στα δυο τελευταία παιχνίδια της Γιουβέντους με Μίλαν και Ίντερ, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο είχε καθοριστική συμβολή με τον 37χρονο επιθετικό να εμφανιζόταν έτοιμος να φύγει τον Ιανουάριο αλλά τον ίδιο να υπογραμμίζει πως ουδέποτε σκέφτηκε να τα παρατήσει.

Σε δηλώσεις του στην RAI ο Ντελ Πιέρο τόνισε: "Δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή φέτος, πως δεν έχω ρόλο μέσα στην ομάδα. Δεν σκέφτομαι να τα παρατήσω και ούτε μου είχε περάσει από το μυαλό να φύγω από την Γιουβέντους τον Ιανουάριο".
Για το μέλλον του

δήλωσε: "Το μέλλον μου; Προέχει το παιχνίδι με την Νάπολι. Θέλω να απολαύσω την στιγμή".
Όσο για το πώς νιώθει που έχει σημειώσει δυο καθοριστικά γκολ στα τελευταία παιχνίδια, ο έμπειρος φορ δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που σκόραρα σε δυο τόσο σημαντικούς αγώνες".
Για την νίκη της Γιουβέντους επί της Ίντερ με 2-0, ο Ντελ Πιέρο τόνισε: "Παραμένουμε κοντά στην Μίλαν με αυτό το αποτέλεσμα. Δεν θα πρέπει να σηκώσουμε το πόδι μας από το γκάζι, αν θέλουμε να την φτάσουμε. Είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου και απέχουμε τέσσερις βαθμούς από την Μίλαν. Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε αν θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές".

Keywords
Τυχαία Θέματα