Ολυμπιακός: Σόλιντ και Κούπερ το προβάδισμα

Ο αντικαταστάτης του Ερνέστο Βαλβέρδε συνεχίζει να… αναζητάτε από τον Ολυμπιακό, με τους Τροντ Σόλιντ και Έκτορ Ραούλ Κούπερ να έχουν το προβάδισμα- Οι λύσεις από την Ιβηρική Χερσόνησο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», στον Ολυμπιακό πλέον έχουν αρχίσει να «φουλάρουν» για τον αντικαταστάτη του Ερνέστο

Βαλβέρδε, καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν αρχίσει και… στενεύουν επικίνδυνα. Ποια είναι όμως τα φαβορί;

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Τροντ Σόλιντ, παρουσιάζεται ως το φαβορί τις τελευταίες ώρες, με τον Νορβηγό να έχει πολλούς… θαυμαστές στην πλατεία Αλεξάνδρας από το προηγούμενο πέρασμα του.

Ο Σόλιντ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2013 με την Γκεντ, κάτι το οποίο δεν αποτελεί ωστόσο πρόβλημα. Μάλιστα, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, πως επί Σόλιντ, ο Ολυμπιακός έπαιξε φουλ… επίθεση, νικώντας σε όλα τα ντέρμπι!

Παράλληλα, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, είναι μια από λύσεις που είναι ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός τεχνικός της Όρντουσπορ, περιμένει τον Ολυμπιακό και την συνάντηση που θα έχει ο μάνατζερ του (αλλά και του Ιμπαγάσα), Αλεχάντρο Καμάνιο, με τη διοίκηση των νταμπλούχων.

Ο πρώην προπονητής του Άρη, είναι μια λύση η οποία «αρέσει» στον Ολυμπιακό, καθώς έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, ενώ είναι και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, κάτι το οποίο τον κάνει ένα από τα φαβορί, όπως και τον Σόλιντ.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη οι σκέψεις για προπονητή από την Ιβηρική Χερσόνησο. Ο Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ της Λεβάντε, παραμένει στα υπόψη, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στους «βάτραχους» με νέο βελτιωμένο συμβόλαιο. Σε περίπτωση που τα «σπάσει» με την ομάδα του, αυτόματα γίνεται πρώτος στόχος για τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, κάποιοι επιμένουν πως μπορεί να προκύψει θέμα με τον τεχνικό της Πόρτο, Βίτορ Μανουέλ Περέιρα, το μέλλον του οποίου στους «δράκους» δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, ενώ σε περίπτωση που αποχωρήσει πρώτο φαβορί για να πάρει την θέση του στον πάγκο του «Ντραγκάο» είναι ο… Ντομίνγκος Πασιένσια!

Τέλος, υπάρχουν και τα ονόματα των Ντζούκιτς (Βαγιαδολίδ) και Όλτρα (Λα Κορούνια), αλλά πολύ δύσκολα ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί σοβαρά με τις περιπτώσεις τους…

Keywords
Τυχαία Θέματα