Προς διαθεσιμότητα ο Βοσκάκης

21:37 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Η διαιτησία του Βοσκάκη στο… άδειο ΟΑΚΑ δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς ο ρέφερι από το Ρέθυμνο υπέπεσε σε σημαντικά λάθη και όλα δείχνουν ότι οδεύει προς διαθεσιμότητα, αν και μόλις επέστρεψε από τιμωρία ενός μήνα.

Πρόβλημα, πιθανότατα και για τον β’ βοηθό στην Τρίπολη, Δημόπουλο (Μακεδονίας), αφού ο Ράγιος φεύγει από θέση οφσάιντ πριν σκοράρει το δεύτερο γκολ του Αστέρα.

Στο παιχνίδι Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ

δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ των «πράσινων» στο 2’ για τράβηγμα του Τσιρίλο στον Σαριέγκι, ενώ δεν υπάρχει καμία παράβαση στις καθυστερήσεις από τον Γκαρσία στον Χριστοδουλόπουλο. Επίσης ορθώς δόθηκε πέναλτι στον ΠΑΟΚ, αλλά θα έπρεπε να αποβληθεί ο Σαριέγκι, σύμφωνα με την έκθεση του παρατηρητή Καλαθενού.


Στο Ηράκλειο ο Παππάς δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με τις υποδείξεις του, αφού ακόμα και στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού δεν υπάρχει οφσάιντ (φεύγει από κανονική θέση ο Καζίμ).

Στο «Κλ. Βικελίδης» ο Κάκος έκανε αρκετά λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο. Δεν είδε αγκωνιά του Βάργκας, στο 87’ φάουλ για κίτρινη του Μάκου στον Καστίγιο, δεν έδωσε τίποτα ενώ το ίδιο έπραξε και στο επόμενο λεπτό σε αγκωνιά, ξανά του Μάκου, στον Ούμπιντες. Στο 91' ο Σανκαρέ κάνει φάουλ στον Σιαλμά, θα έπρεπε να αφήσει το πλεονέκτημα ο Κάκος και από τη στιγμή που το έκοψε έπρεπε να κιτρινίσει τον Σανκαρέ, ενώ ήταν αρκετά ελαστικός στην προκλητική συμπεριφορά του Καστίγιο.
Στη Νέα Σμύρνη ο Θάνος έκανε λάθη, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα τεθεί σε διαθεσιμότητα, αφού η βαθμολογία του Μιντιούρη δεν ήταν τόσο χαμηλή. Στο 57' χαρίστηκε η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ζουέλα, στο 60' σωστή υπόδειξη καθώς δεν υπάρχει χέρι του Σκόνδρα, ενώ και στο 65’ ο Κούτσι κάνει επιθετικό φάουλ στον Φυτανίδη.
Το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης- Εργοτέλης… σημαδεύτηκε από το λάθος του βοηθού Δημόπουλου. Στο δεύτερο γκολ του Αστέρα ο Ράγιο είναι σε θέση οφσάιντ.
Στην Ξάνθη, ο Δελφάκης μπορεί ορθώς να απέβαλε τον Μπέρτο στο 55’, όμως στη συνέχεια του αγώνα υπήρξαν παρόμοιες περιπτώσεις που θα μπορούσε να δείξει την κόκκινη κάρτα, αλλά δεν το έκανε. Εχασε το έλεγχο στον πειθαρχικό τομέα.

Πολύ καλή διαιτησία είχε στο συναρπαστικό παιχνίδι του Λεβαδειακού με την Κέρκυρα ο Γιάχος, ενώ στο Καυτανζόγλειο ο «πρωτάρης» στην Σούπερ Λίγκα, Δημητρόπουλος είχε άγχος και έκανε ένα λάθος, αφού στο 13’ δεν υπέδειξε πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ σε ανατροπή του Μπεσέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα