Προβλήματα στους Τζάγκουαρς

Δεν ξεκίνησε με το καλύτερο δυνατό τρόπο η ανοιξιάτικη προετοιμασία των Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Ο Maurice Jones-Drew δεν παρουσιάστηκε στο πρώτο ραντεβού της ομάδας της Φλόριντα. Φαίνεται πως ο all-pro running back θέλει μεγαλύτερο συμβόλαιο και εξέφρασε έτσι τη διαμαρτυρία του.

Εκτός έμειναν επίσης οι Terrance Knighton (defensive tackle) και Josh

Scobee (kicker). Αμφότεροι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμού, αλλά ζητούν παράλληλα αύξηση αποδοχών.

«Η απώλεια μνήμης είναι λογική»

Το «κύμα» μηνύσεων παλαίμαχων παικτών σε βάρος του NFL δεν βρίσκουν σύμφωνο τον center των Ντιτρόιτ Λάιονς, Dominic Raiola. Ανάφερε συγκεκριμένα πως η απώλεια μνήμης, οι πονοκέφαλοι, η κατάθλιψη και τα υπόλοιπα συμπτώματα που παρουσιάζονται στο τέλος των καριέρων των ποδοσφαιριστών είναι λογικές. Πρόσθεσε πως όλοι γνωρίζουν τις συνέπειες, όταν αποφασίζουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το άθλημα.

Σοβαρό πρόβλημα με το νέο γήπεδο των Βάικινγκς

Καταψηφίστηκε από την Πολιτεία της Μινεσότα το προτεινόμενο σχέδιο των Μινεσότα Βάικινγκς για χτίσιμο νέου γηπέδου. Η ομάδα είχε ζητήσει επένδυση 975 εκατομμυρίων δολαρίων από τις πολιτικές αρχές. Έτσι το μέλλον του συλλόγου γίνεται αμφίβολο, καθώς το συμβόλαιο ενοικίασης του «Metrodome» ολοκληρώνεται ύστερα από το πέρας της φετινής σεζόν.

Κράτησαν Grant και Swain οι 49ερς

Τους Larry Grant (linebacker) και Brett Swain (wide receiver) διατήρησαν στο ρόστερ τους οι Σαν Φρανσίσκο 49ερς. Οι δύο παίκτες υπέγραψαν μονοετή συμβόλαια.

Ανανέωσε ο Ellerbe με Ρέιβενς

Τον linebacker, Dannell Ellerbe, κράτησαν οι Μπάλτιμορ Ρέιβενς. Μέχρι πρότινος ήταν restricted free agent, αλλά υπέγραψε νέο συμβόλαιο ενός έτους έναντι 1.92 εκατομμύρια δολάρια.

Υπέγραψε ο Norwood

Ο wide receiver των Κλίβελαντ Μπράουνς, Jordan Norwood, υπέγραψε το προτεινόμενο tender. Ο 25χρονος αθλητής θα εισπράξει 465,000 δολάρια φέτος.

Στους Τσιφς ο Baker

Αποκτήθηκε ο cornerback, Mikail Baker, από τους Κάνσας Σίτι Τσιφς. Πρόκειται για πρώην παίκτη των Σέιντ Λούις Ραμς, ο οποίος ήταν free agent.

Πήραν Naanee οι Ντόλφινς

Τον έμπειρο wide receiver, Legedu Naanee, απέκτησαν οι Μαϊάμι Ντόλφινς. Ο πρώην παίκτης των Καρολάινα Πάνθερς και των Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Κράτησαν Giordano οι Ρέιντερς

Νέο συμβόλαιο με τους Όκλαντ Ρέιντερς απέσπασε ο 29χρονος Matt Giordano. O πρώην safety των Γκριν Μπέι Πάκερς, Ιντιανάπολις Κολτς και Νιου Ορλίνς Σέιντς έπαιξε σε 15 ματς πέρσι, αλλά έγινε free agent τον τελευταίο μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα