«Σκληρή» η Ατλέτικο για τον Μουρίνιο

Η Ρεάλ συνέτριψε με 4-1 την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο επικαλέστηκε τις... θαυματουργές επιγονατίδες των ποδοσφαιριστών του αναφορικά με τα σκληρά μαρκαρίσματα των «ροχιμπλάνκος».

Η ομάδα του Πορτογάλου προπονητή συμπλήρωσε 13 σερί νίκες, αλλά όπως τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ ο 48χρονος κόουτς το πάθος των παικτών του διατηρείται σε υψηλό επίπεδο. Ο Μουρίνιο αναφέρθηκε επίσης στα μαρκαρίσματα των αντιπάλων και στον τρόπο που αντέδρασαν οι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας»:

«Η ομάδα μου ήθελε

τη νίκη. Οι παίκτες μου δεν ήθελαν ένα σκληρό ματς, αλλά μονάχα τη νίκη. Αυτή διεκδικήσαμε και αυτή πήραμε. Ευτυχώς έχουμε καλές επιγονατίδες, οι οποίες λειτούργησαν. Κάναμε την δουλειά μας, δείξαμε πειθαρχία και δεχθήκαμε μόλις μία κίτρινη σε 90 λεπτά».

Στην συνέχεια μίλησε για το πέναλτι που κέρδισε ο Μπενζεμά:

«Το μαρκάρισμα στον Μπενζεμά ήταν πέναλτι και κόκκινη. Ο τερματοφύλακας δεν είχε άλλη επιλογή. Στους δικούς μου γκολκίπερ λέω πως είναι καλύτερα να δέχεσαι γκολ σε αυτές τις περιπτώσεις παρά να παραχωρείς πέναλτι και να αποβάλλεσαι».

Και κατέληξε σε μία γενικότερη προσέγγιση των εξελίξεων στις τάξεις της ομάδας του:

«Η ομάδα μου είναι διαρκώς καλή. Είναι φιλόδοξη και έχει κίνητρο, ενώ τα νεύρα της δεν ξεφεύγουν. Πρέπει να δείξουμε υπομονή και να συγκεντρωθούμε στον στόχο μας. Το σερί μας θα τελειώσει κάποια στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα