Στις καθυστερήσεις η Μπέτις

Με γκολ του Νέλσον στο 91ο λεπτό, η Ρεάλ Μπέτις κέρδισε με 2-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο και πήρε σπουδαία βαθμολογική «ανάσα».

Μπορεί ο Χάβι Μαρτίνεθ να ισοφάρισε σε 1-1 στο 23ο λεπτό, αλλά ήταν ο μοιραίος παίκτης των Βάσκων. Συγκεκριμένα αποβλήθηκε στο 64ο λεπτό και η Μπέτις εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή της, έστω στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Προγενέστερα, στο 9ο λεπτό, ο Ρουμπέν Κάστρο είχε ανοίξει το σκορ για τους Ανδαλουσιανούς, αλλά τελικά απαιτήθηκε το γκολ

του Νέλσον για να καταγραφεί η νίκη της Μπέτις. Με αυτή, η Ρεάλ έφτασε στους 26 βαθμούς και στην 12η θέση της κατάταξης.

Από την πλευρά της, η Αθλέτικ έμεινε στους τριάντα βαθμούς. Πάντως στα συν της Μπιλμπάο είναι η πρόκρισή της στον τελικό του Copa Del Rey, ο οποίος είναι μάλλον ο σημαντικότερος φετινός της αγώνας.

Ρεάλ Μπέτις: Φαμπρίθιο, Νάτσο, Νέλσον, Παουλάο, Ντοράδο, Ιρινέι Σάντος, Σάλβα Σεβίγια (69' Ποθουέλο), Μπενιάτ, Μοντέρο (55' Ζόναθαν Περέιρα), Ρουμπέν Κάστρο, Χόρχε Μολίνα (75' Σάντα Κρους).

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Αμορεμπιέτα, Αουρτενέτσε (90'+2' Τοκέρο), Χάβι Μαρτίνεθ, Σουσαέτα, Ινιίγκο Πέρεθ (48' Σαν Χοσέ), Ιτουράσπε, Γιορέντε, Μουνιαΐν (69' Εκίθα), Ντε Μάρκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα