Τα ονόματα και οι… πρωτάρηδες στον βόρειο όμιλο

Στη σέντρα θα βρεθούν την Κυριακή (27/11) στις 15:00 οι 12 ομάδες του βόρειου ομίλου της Football League 2, ελπίζοντας σε μια καλή πορεία, σε ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες είναι πολλά και σοβαρά, με κυριότερα το οικονομικό, αλλά και την απαξίωση που βιώνει η κατηγορία. Πάντως δε λείπουν και οι ηχηρές συμμετοχές, όπως αυτές του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Νίκης Βόλου.

Ο Αετός Σκύδρας έχει εδραιωθεί στην κατηγορία και έχει θέσει ως πρώτο

τον στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Ο Απόλλων Καλαμαριάς, ύστερα από δύο χρόνια στις αλάνες της Δ’ Εθνικής, επιστρέφει πιο δυνατός στις επαγγελματικές κατηγορίες, με τη διοίκηση να προσπαθεί να αποφύγει τα προβλήματα του παρελθόντος. Δύναμή του οι οπαδοί του που τον ακολουθούν σε κάθε παιχνίδι και τον ωθούν προς τη νίκη. Στόχος των Ποντίων είναι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να διεκδικήσει την άνοδο.

Ο Βατανιακός είναι νεοφώτιστος, αλλά όπως όλες οι ομάδες της Πιερίας έχει γερές βάσεις και είναι ένα οργανωμένο σωματείο σε όλα τα επίπεδα. Πρώτα θα κοιτάξει να εξασφαλίσει την παραμονή του και στη συνέχεια θα μετρήσει τις δυνάμεις του. Η Δόξα Κρανούλας αποτελεί μια σταθερή… δύναμη του ομίλου, όπου χτισμένη σε υγιείς βάσεις, θέλει να διεκδικήσει μια καλή θέση στη βαθμολογία.

Ο Εθνικός Γαζώρου συμμετέχει για πρώτη φορά στην 60χρονη ιστορία του σε επαγγελματική κατηγορία και δεν θέλει να αποτελέσει… φωτοβολίδα. Έχοντας κάνει μεταγραφές έμπειρων παικτών και στηριγμένος στα νεαρά ταλέντα που διαθέτει από πέρυσι, φιλοδοξεί να κάνει μια καλή πορεία. Ο Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας στοχεύει και φέτος σε μια άνετη παραμονή και στη συνέχεια θα δείξει αν μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Πέρυσι η Νίκη Βόλου, παρά τα πολλά προβλήματα, διεκδικούσε την άνοδο ως το τέλος. Φέτος οι οικονομικές δυσκολίες παραμένουν, ωστόσο με τη δυναμική των οπαδών τους οι «κυανόλευκοι» βάζουν ψηλά τον πήχη. Ο Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών είναι μια παραδοσιακή δύναμη στη Football League 2 και θέλει να έχει ένα καλό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία.

Στην μια κατηγορία μετά την άλλη ανεβαίνει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος έδειξε και στο Κύπελλο, πως έχει πολλές φιλοδοξίες και πολλές ικανότητες. Με καλές και προσεγμένες μεταγραφές έχει ενισχυθεί και έχει υψηλές βλέψεις. Οι Πόντιοι Κατερίνης έκαναν μια καλή πορεία στην παρθενική τους χρονιά και κάτι ανάλογο έχουν θέσει ως στόχο και φέτος.

Ο Τηλυκράτης πέρασε ένα περιπετειώδες καλοκαίρι, φλερτάροντας έντονα με την διάλυση, όμως τελικά βρέθηκε λύση και θα παραταχθεί κανονικά στο πρωτάθλημα, αν και το μέλλον του μοιάζει αρκετά μετέωρο. Τέλος, ο Τύρναβος θέλει να εδραιωθεί στην κατηγορία, έχοντας ένα καλό σύνολο παικτών από πέρυσι, ενώ έγιναν κινήσεις για την ενίσχυσή του.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στον βόρειο όμιλο:

Κυριακή 27/11

15:00 Εθνικός Γαζώρου-Αετός Σκύδρας
15:00 Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας-Πόντιοι Κατερίνης
15:00 Τηλυκράτης-Τύρναβος
15:00 Οικονόμος Τσαριτσάνης-Νίκη Βόλου
15:00

Keywords
Τυχαία Θέματα