Ξεκαθαρίζει για προπονητή στον Ολυμπιακό

Μειώνονται οι υποψήφιοι προπονητές στην λίστα του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να έχουν ξεχωρίσει συγκεκριμένες περιπτώσεις τεχνικών, η πλειοψηφία των οποίων προέρχεται από την Ιβηρική Χερσόνησο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του έχουν ξεχωρίσει τις περιπτώσεις 20 προπονητών, από μια λίστα με… 50 τεχνικούς, με τους βασικούς

υποψήφιους να είναι πέντε.

Οι προδιαγραφές που έχουν θέσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι να συνεχιστεί το μοντέλο του Ερνέστο Βαλβέρδε, η ικανότητα να δουλεύει με νεαρούς παίκτες αλλά και η πρόθεση να παραμείνει για μια διετία στην χώρα μας.

Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι ο Ουνάι Έμερι, ο οποίος αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Europa League με τη Βαλένθια, ωστόσο ο Βάσκος τεχνικός έχει ως προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ της Λεβάντε έχει ανέβει τις τελευταίες ώρες αρκετά στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ από εκεί και πέρα έχουν ξεχωρίσει 3 Πορτογάλοι, οι οποίοι μέχρι πρότινος ήταν τα αουτσάιντερ!

Ο Βίτορ Περέιρα της Πόρτο «αρέσει» στον Ολυμπιακό, καθώς έχει όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητούν στους Πειραιώτες, ενώ και ο Σα Πίντο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει κερδίσει πολλούς… πόντους!

Τις τελευταίες ώρες ο Ντομίνγκος Πασιέντσα ακούγεται όλα και πιο έντονα, ο οποίος την περσινή σεζόν οδήγησε την Μπράγκα μέχρι τον τελικό του Europa League.

Keywords
Τυχαία Θέματα