Preview 18ης αγωνιστικής

00:45 19/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο.Φ.Η. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15 NS3

Ο ΟΦΗ υποδέχεται στην Κρήτη τον Πανιώνιο και ελπίζει να συνεχίζει με νίκη στο Πρωτάθλημα. Στην αποστολή των Κρητικών ο Γιώργος Ιωαννίδης, που δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε κι έτσι αποκλείστηκε.
Ενώ, ο Πανιώνιος μετά από πέντε σερί ήττες και μια ισοπαλία θέλουν μόνο το «διπλό», αφού η κρισιμότητα του παιχνιδιού

του Σαββάτου είναι μεγάλη. Οι Νεοσμυρνιώτες δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα και στοχεύουν στο θετικό αποτέλεσμα για να ανέβουν ψυχολογικά.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Γουναρίδης, Μονιάκης, Ζαχαράκης, Βαλεριάνος, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Μπανούσης, Βιτώρος, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Νύκταρης, Καπουράνης, Περογαμβράκης, Λαμπρόπουλος, Ζορμπάς, Ροβίθης και Κουρδάκης

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Σμυρλής, Αυλωνίτης, Τόσκας, Ρόκας, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ανδράλας, Παναγιωτούδης, Γιαννούλης, Μπούζας, Σάμαρης, Μενδρινός, Κολοβός, Αραβίδης, Οκόγιε, Καμπάνταης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17:15 NS2

Με Μπουμσόνγκ και Βύντρα στην ενδεκάδα των βασικών, ολοκλήρωσε ο Φάμπρι την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς του Σαββάτου με τον Πανθρακικό. Οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να πάρουν μια σημαντική νίκη και για λόγους ψυχολογικούς και βαθμολογικούς, αφού βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση.
Ενώ, στον Πανθρακικό είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ είναι άπαντες στις τάξεις του Πανθρακικού με την ομάδα της Κομοτηνής να ολοκληρώνει την προετοιμασία της.Ο Μαραμά Βαϊρουά συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ενώ έμεινε εκτός το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανθρακικού, ο Νουκ Μπονγκ, μετά τη θλάση που υπέστη στο ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟ: -----

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Βρονταράς, Βαϊουρά, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Πόπτσης, Κάσελαν, Μουνάφο, Λαδάκης, Καθάριος, Μπαικαρά, Λουσέρο, Γωνιάδης, Μίνγκας, Κοντογουλίδης, Παπαδόπουλος και Κυβελίδης.


ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:30 NS1

Ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον ΠΑΟΚ για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη τους επί της Κέρκυρας θέλουν να συνεχίσου με νίκη και να παραμείνουν σε υψηλές θέσεις. Εκτός αποστολής έμιενε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα, ο Χουάν Πάμπλο Κάφα, καθώς δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο του. Λόγω έλλειψης επιθετικών Σάκης Τσιώλης συμπεριέλαβε τον νεαρό στράικερ από τη δεύτερη ομάδα, Νίκο Γκαϊδατζή.
Ενώ, ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες και πάει με απουσίες στην Τρίπολη. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου έμειναν Πάμπλο Γκαρσία, Λαζάρ και Γεωργιάδης.

Οι αποστολές των δύο ομάδων;

Αστέρας:Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Καστέλς, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Γκαϊδατζής και Περόνε.

ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γιακουμής, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Κάτσε, Λόρενς, Ρομπέρ, Βιβιάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα