«Εμφανίστηκε έτοιμος ο Διομήδης»

23:56 6/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την άποψη του για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό χάντμπολ, εξέφρασε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΟΧΕ ο Νίκος Γραμματικός. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ανδρών και νυν προπονητής μίλησε για την «μάχη» του τίτλου, την παρουσία του Διομήδη Άργους στην Ευρώπη, αλλά και την Εθνική ομάδα με την οποία πραγματοποίησε μεγάλη καριέρα.

«Αν και στην αρχή φαινόταν πως η ΑΕΚ είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα βάσει ρόστερ, ο Διομήδης ήταν αυτός που εμφανίστηκε

πιο έτοιμος και πιο δεμένος. Εξάλλου ο καθρέπτης είναι πάντα το γήπεδο. Θεωρώ πως βελτιώθηκε πολύ στην άμυνα σε σχέση με πέρσι και αυτό ήταν το.. κλειδί. Προφανώς και βοήθησαν οι μεταγραφές Μεγαλοοικονόμου και Μαραγκού, αλλά η άμυνα είναι ομαδική δουλειά. Φαίνεται πως οι παίκτες έχουν χημεία μεταξύ τους και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Είναι ξεκάθαρο πως ο Διομήδης είναι δίκαια στην κορυφή με την παρουσία του μέχρι στιγμής στη χρονιά και ο τίτλος είναι καθαρά στο χέρι του. Μόνο αν... αυτοκτονήσει θα τον χάσει», σχολίασε για την κούρσα στην Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ.

Keywords
Τυχαία Θέματα