«Άμεσα διαθέσιμα τα 20 εκατ. ευρώ»

19:51 21/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στην διάθεση της ΑΕΚ αμέσως μόλις υπογραφεί η σύμβαση για την κατασκευή του γηπέδου της θα είναι τα 20 εκατ. ευρώ που ενέκρινε η Περιφέρεια Αττικής, όπως τόνισε στο aek365 ο Αντιπεριφερειάρχης Λεωνίδας Αθανασιάδης. Ο κ. Αθανασιάδης, ο οποίος ήταν ο εισηγητής του θέματος της μερικής χρηματοδότησης του έργου στο Περιφερειακό Συμβούλιο, μίλησε για δέσμευση

του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού που τηρήθηκε στο ακέραιο, ενώ τόνισε ότι τα χρήματα δεν προέρχονται από ευρωπαϊκά κονδύλια, αλλά από ιδίους πόρους της Περιφέρειας και συγκεκριμένα από το πλεόνασμα των 300.000.000 ευρώ, όπως είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή το aek365.
«Ήταν μια δέσμευση που είχε δώσει ο Περιφερειάρχης κ. Σγουρός και την τήρησε στο ακέραιο. Όπως εξήγησε και στην τοποθέτησή του, η ΑΕΚ είναι μια ιστορική ομάδα, με εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους και είναι υποχρέωση της τοπικής κοινωνίας και της Πολιτείας να συνδράμουν για την κατασκευή του γηπέδου της. Τα 20 εκατ. ευρώ έχουν καταχωρηθεί σε συγκεκριμένο κωδικό για το γήπεδο της ΑΕΚ. Είναι άμεσα στη διάθεση του Δήμου, της ΓΓΑ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Αμέσως μόλις ρυθμιστούν τα τεχνικά θέματα και υπογραφή η σύμβαση θα είναι διαθέσιμα να εκταμιευτούν. Δεν πρόκειται για ευρωπαϊκά κονδύλια, αλλά για ιδίους πόρους της Περιφέρειας», μας τόνισε ο κ. Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα