Απάντηση Λιανού στις χυδαιότητες

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος Ηλίας Λιανός απάντησε στις χυδαιότητες κατά του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς.
Με τον πλέον χυδαίο τρόπο ορισμένοι οπαδοί του Πανιωνίου «επιτέθηκαν» προς τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, χρησιμοποιώντας το τραγικό περιστατικό με τον πατέρα του, Μπόμπαν.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου Ηλίας Λιανός στήριξε τον παίκτη και απάντησε:

«Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι η
αντίδραση και η τοποθέτηση κάποιων που αυτοαποκαλούνται οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανιωνίου για την απόφαση του Βλάντο Γιάνκοβιτς να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό δεν εκφράζει τον επίσημο Πανιώνιο και εμένα προσωπικά.

Η ανάρτηση σε ιστοσελίδα "φιλάθλων" του Πανιωνίου για την μετακίνηση του Γιάνκοβιτς προκαλεί την αποστροφή και την αποδοκιμασία μου, όπως και, θέλω να πιστεύω, κάθε υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου του Πανιωνίου. Τέτοιους "φιλάθλους" δεν θέλω στον Πανιώνιο και η αδιανόητη αντίδραση τους με κάνει να αναρωτιέμαι εάν πρέπει να συνεχίσω την ενασχόληση μου με το μπάσκετ.

Προσωπικά ευχαριστώ τον Βλάντο Γιάνκοβιτς για την προσφορά του στον Πανιώνιο. Με τον Βλάντο με συνδέει πολύχρονος συναισθηματικός δεσμός, από τότε που ήταν μικρό παιδί, και θα χαιρόμουν το ίδιο για την μεταγραφή του σε οποιαδήποτε ομάδα του υψηλότερου επιπέδου. Του εύχομαι καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του" τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου».
Keywords
Τυχαία Θέματα