Ανέβηκε δεύτερος ο Εργοτέλης

17:43 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Τα πάνω του παίρνει ο Εργοτέλης, ο οποίος νίκησε 2-1 την Καλλιθέα στο Ηράκλειο και απολαμβάνει τη... μοναξιά της δεύτερης θέσης στη βαθμολογία της Football League.Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ένα καλό πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν 2-0, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλιθέα δεν κατέθεσε τα όπλα και μείωσε στο δεύτερο μέρος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Πίτσος (46' Γεωργίου), Τζανακάκης Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο,

Χαντί, Μπουχαλάκης (80' Χρυσοφάκης), Γκατιάγκα. Ζαχόρα, Λαμπίν (46' Ουελινγκτον).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Σταύρου (64' Ντα Σίλβα), Αρβανίτης, Ντακόλ, Χριστοφιλέας, Καλτσάς, Ατματσίδης (70' Κατσικογιάννης), Μουσταφίδης, Μαρουκάκης, Ρουσάκης Πίκολο (83' Ματσούκας)

Αναγέννηση Επανομής-Νίκη Βόλου 1-2

(36' Ογκουνσότο - 48' Μωυσίδης αυτ., 71' Φλίγκος)

Τη μεγάλη ανατροπή πέτυχε η Νίκη Βόλου κόντρα στην Επανομή. Η ομάδα του Στέλιου Μανωλά φαίνεται πως βρίσκει το δρόμο της και με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα παίρνει θέση στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τη Νίκη και προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ογκουνσότο στο 36', αλλά το αυτογκόλ του Μωυσίδη στο 48' έβαλε ξανά τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι. Ηρωας της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Φλίγκος, ο οποίος σκόραρε στο 71ο λεπτό και η Νίκη Βόλου ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 παίρνοντας το τρίποντο (1-2).

Keywords
Τυχαία Θέματα