Μπλαν: Έτσι δεν νικάμε την Ισπανία

08:32 20/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Γαλλία έπειτα από κακή εμφάνιση ηττήθηκε 2-0 από την Σουηδία αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά του EURO 2012 όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία με τον Λοράν Μπλαν να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και να υπογραμμίζει πως με εμφανίσεις σαν την χθεσινή οι Γάλλοι δύσκολα θα κερδίσουν την Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Σε δηλώσεις του μετά την

ήττα στο Κίεβο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας τόνισε για τον προημιτελικό του Σαββάτου: "Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να νικήσεις την Ισπανία. Θα είναι δύσκολο με την εικόνα που παρουσιάσαμε σήμερα. Ελπίζω το Σάββατο να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση".
Για τον αγώνα με την Σουηδία, ο Μπλαν δήλωσε: "Δεν περιμέναμε τόσο δυνατή την Σουηδία. Δεν λειτουργήσαμε καλά σε αρκετούς τομείς και είχαμε δυσκολίες σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Υποφέραμε στην άμυνα και στην μεσαία γραμμή. Οι αντίπαλοι μας παρότι ήδη είχαν αποκλειστεί, έπαιξαν με πολύ πάθος. Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, αλλά περάσαμε στα προημιτελικά. Παρότι η Σουηδία έπαιξε εξαιρετικά, εκείνοι επιστρέφουν αύριο στην πατρίδα τους ενώ εμείς συνεχίζουμε".
Σε ερώτηση αν έκανε λάθος επιλογές στην βασική ενδεκάδα, ο Μπλαν απάντησε: "Όταν χάνεις είναι λογικό να σκεφτείς πως θα μπορούσες να είχες επιλέξει άλλους παίκτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα