Διέλυσε την Σπόρτινγκ η Βιντεότον!

22:03 4/10/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 7ος ΟΜΙΛΟΣ - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΓΚΕΝΚ 2-2
ΓΗΠΕΔΟ: Σεντ Γιάκομπ Παρκ
Μετά απο ένα φανταστικό ματς η Γκενκ ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 με την Βασιλεία στην Ελβετία και πλέον οι Βέλγοι έχουν 4 πόντους. Με τον καλύτερο τρόπο για τους Βέλγους ξεκίνησε η αναμέτρηση καθώς με το... καλημέρα βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Συγκεκριμένα στο 10' ο Ντε Τσέουλαερ νίκησε τον Σόμερ για το 1-0. Οι "Μπλε" συνέχισαν να έχουν

καλή εικόνα και έφτασαν σε δεύτερο γκολ στο 38' με τον Γέλε Βόσεν. Η Βασιλεία στην επανάληψη βελτίωσε την εικόνα της, πίεσε και έψαξε ένα γκολ που θα την έβαζε και πάλι στο ματς. Στο 71' με πέναλτι του Στρέλερ έκανε το 2-1, ενώ στο 85' ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Σόμερ, Ντέγκεν, Σάουρο, Ντράγκοβιτς (53' Σαρ), Παρκ, Ντίαζ (73' Φ. Φρέι), Καμπράλ, Σαλάχ, Στόκερ, Φρέι (45' Ζουά), Στρέλερ.
ΓΚΕΝΚ: Φαν Χάουτ, Ντάνι, Νάντσον, Κουλιμπαλί, Τσιμάνγκα, Χίλαντ, Μπούφελ (68' Νουανγκάνγκα), Γκόριους, Κουμορτζί (89' Πλετ), Ντε Τσέουλαερ (77' Χαμαλάινεν), Βόσεν.

ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 3-0
ΓΗΠΕΔΟ: Σοστόι
Ήττα σοκ για την Σπόρτινγκ η οποία έχασε με 3-0 απο την Βιντεότον εκτός έδρας και έμεινε στον 1 βαθμο. Party έκαναν οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος! Μόλις στο 15' κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Βινίσιους, ενώ έξι λεπτά αργότερα έφτασαν και σε δεύτερο γκολ αυτή την φορά με τον Ολιβέιρα. Τα "Λιοντάρια" της Πορτογαλίας δέχτηκαν και τρίτο γκολ απο τον Νίκολιτς στο 35'. Η Σπόρτινγκ μετά το εφιαλτικό πρώτο μέρος, στην επανάληψη παρουσίασε καλύτερη εικόνα και είχε ορισμένες καλές φάσεις για να μειώσει.
ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ: Μπόζοβιτς, Μπρατσί, Κανέιρα, Βινίσιους, Στόπιρα (89' Στόπιρα) Τοθ, Μίτροβιτς, Βάλτερ (68' Γκιουρκσό), Σάντορ, Ολιβέιρα, Νίκολιτς (78' Τόργκελε).
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Πατρίσιο, Ριναουντο (30' Φαν Βόλφσβινκελ), Ρόχο, Μπουλαρούζ (71' Αντριέν), Πράνιτς, Φερνάντες, Μάρτινς, Ισμαίλοφ, Γεφρέν, Λαμπιάντ (45' Σχάαρς), Βιόλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα