Διορισμένος και στο βόλεϊ ο Oλυμπιακος!

18:18 7/12/2013 - Πηγή: AEK365

Βγαλμένη από τις χειρότερες εποχές της ποδοσφαιρικής παράγκας η σφαγή της ΑΕΚ απο τον διορισμένο και στο βόλεϊ Ολυμπιακό. Η ομάδα του λίμανιου πήρε αλλη μια νίκη-ντροπή, μια νίκη-ονειδος, αυτή την φορά στο βόλεϊ με 3-1 χάρη, στον διαιτητή Γεροθόδωρο.

Ο θλιβερός διαιτητής εκτός των άλλων χάρισε το κρίσιμο τρίτο σετ στην ομάδα του λιμανιού, καταπίνοντας εξόφθαλμο φάουλ του Κουρνέτα και η

ΑΕΚ φυσιολογικά κατέρρευσε ψυχολογικά, αφού οι παίκτες της δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως το 24-24 έγινε από τον διαιτητή 23-25. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους παίκτες της ΑΕΚ όσο και στους οπαδούς που γέμισαν το γήπεδο επειδή συγκρατήθηκαν και δεν είχαμε χειρότερα για την ομάδα και το άθλημα.

Το ματς
Η ΑΕΚ προσπάθησε να μπει δυναμικά στο παιχνίδι, αλλ΄κάποια λάθη δεν της επέτρεψαν να πάρει διαφορά, με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί αυτό ο Ολυμπιακός και να πάρει το πρώτο σετ.
Στη συνέχεια η ομάδα του Γιώργου Κλαρούδα μπήκε με πάθος και όρεξη και δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους της. Έτσι,πήρε τα ηνία και με άνεση ισοφάρισε στα σετ (1-1).
Στο τρίτο σετ η Ένωση βρισκόταν κοντά, πίεσε και κατάφερε να βρίσκεται κοντά στην ανατροπή και το 2-1, ωστόσο ο διαιτητής Γεροθόδωρος είχε άλλη άποψη, αφού έδωσε ένα καθαρά πόντο της ΑΕΚ υπέρ του Ολυμπιακού (23-24), με την Μουλά να συμφωνεί. Εκεί,έγινε το 1-2 σετ και στη συνέχεια το τέταρτο σετ ξεκίνησε με αρκετή ένταση, από την στιγμή που παίκτες, τεχνικό τιμ και κόσμος έχασαν την ψυχραιμία τους και έδωσαν δικαίωμα στους ερυθρολευκους να φτάσουν στο 3-1 σετ και τη νίκη.

Τα σετ: 22-25, 25-21,23-25, 16-25.

ΑΕΚ:Μαντέκας, Καλαϊτζίδης, Τόρρες, Αχιλλεόπουλος, Τοκάνης, Γκενς, Αλεξίου, Κρέτσης, Παγιάν, Γκούζντα, Ρουμελιωτάκης, Παπακυριακού, Χατζόπουλος, Παπαδόπουλος, Πέτρογλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Χριστοφιδέλης, Μαρούλης, Γιούρισιτς, Στεφάνου, Καλντέιρ, Παπαδόπουλος, Κοκκινάκης, Σωτηρίου, Γιορντάνοφ, Σμαραγδής, Κουρνέτας, Βολουδάκης.


Keywords
Τυχαία Θέματα