Εφτάψυχη η Ίντερ

23:46 15/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΜΙΛΑΝ- ΙΝΤΕΡ: 0-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο
Έχοντας λιγοστές φάσεις στο ματς και παίζοντας έξυπνα, η Ίντερ κατάφερε να κερδίσει το ντέρμπι (1-0) με τη Μίλαν, που ήταν μεν πολύ καλή κατά διαστήματα, αλλά πολύ φλύαρη. Μοιραίοι για τη Μίλαν οι επιθετικοί της (Πάτο, Ιμπραΐμοβιτς και Ρομπίνιο) που έχασαν τα άχαστα.
Πλέον η Ίντρ μπήκε και πάλι στο κόλπο του τίτλου, καθώς απέχει 6 βαθμούς από την κορυφή.
Ματσάρα έγινε στο πρώτο μέρος, με τη

Μίλαν να είναι σαφώς ανώτερη και να έχει αρκετές φάσεις και την Ίντερ να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα,
Η Ίντερ μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά και στο 5ο λεπτό πέτυχε γκολ με κεφαλιά του Μότα, ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ δικαιολογημένα.
Μετά από τη συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου η Μίλαν ανέλαβε τα ηνία του αγώνα κι έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 11' ο Πάτο μετά από πολλές κόντρες βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Σέζαρ, αλλά το πλασέ του ήταν απελπιστικά άστοχο.
Οι «ροσονέρι» είχαν ακόμη μια καλή φάση στο 20', με τον Μπόατενγκ να βρίσκεται μόνος του στο ύψος του πέναλτι, μετά από κόρνερ του Εμάνουελσον, αλλά να πλασάρει ψηλά άουτ.
Η Μίλαν γενικότερα, ήταν κυρίαρχος του αγώνα από το 10' και μετά, ωστόσο τα χαλούσε όλα στην τελική προσπάθεια.
Οι «ροσονέρι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 45ο λεπτό έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Το πλασέ του Φαν Μπόμελ κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Εμάνουελσον είδε τον Σέζαρ να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ
Η Ίντερ παρότι δεν ήταν καλύτερη, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 54ο λεπτό. ο Ζανέτι γέμισε από δεξιά, ο Αμπάτε βρήκε αέρα και ο Μιλίτο με πανέμορφο διαγώνιο πλασέ νίκησε τον Αμπιάτι.
Από το γκολ και μετά η Μιλαν αποσυντονίστηκε και δεν έπαιξε με καθαρό μυαλό, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις οι παίκτες της έκαναν σκληρά μαρκαρίσματα και πήγαν το ματς στη δύναμη.
Η Μίλαν πίεσε αλλά είχε σε πολύ κακή μέρα τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Αλεσάντρε Πάτο και η Ίντερ κυνηγούσε το γκολ στις αντεπιθέσεις. Μάλιστα στο 72' ο Ναγκατόμο παραλίγο να κάνει το 2-0, καθώς απέφυγε όμορφα τον αντίπαλό του μέσα στην περιοχή, αλλά δεν έκανε καλό πλασέ.
Η Μίλαν είχε ακόμη μια μεγάλη φάση στο 85', καθώς ο Ρομπίνιο μπήκε από δεξιά στην περιοχή μετά από συνδυασμό με τον Ελ Σααραουί, αλλά ο Σέζαρ έδιωξε το πλασέ του συμπατριώτη του με τα πόδια.
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Νέστα, Αμπάτε, Τιάγκο Σίλβα, Τζαμπρότα (66' Ρομπίνιο), Μπόατενγκ, Φαν Μπόμελ, Νοτσερίνο (81' Σέεντορφ), Εμάνουελσον, Πάτο (84' Ελ Σααραουί), Ιμπραΐμοβιτς.
ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Σάμουελ, Ναγκατόμο, Ζανέτι, Τιάγκο Μότα, Καμπιάσο, Άλβαρες (67' Κίβου), Μιλίτο (76' Σνάιντερ), Πατσίνι (90' Φορλάν).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα