Εκτυφλωτικά... φορτηγά! (ΦΩΤΟ)

00:05 8/12/2011 - Πηγή: AEK365

Πραγματικά το παράκαναν αυτοί οι Ιάπωνες με τα φορτηγά τους καθώς όταν είναι αναμμένα περισσότερο μοιάζουν με χριστουγεννιάτικο δέντρο παρά με όχημα! Πολλοί ιδιοκτήτες φορτηγών στην Ιαπωνία έχουν ως χόμπι να στολίζουν τα φορτηγά τους με όσα περισσότερα φώτα μπορούν. Μάλιστα στο στολισμό συμμετέχει όλη η οικογένεια και το ποσό που απαιτείται συνήθως μόνο για τα φώτα είναι γύρω στα 100.000 δολάρια. Χρειάζεται επίσης και μια έξτρα γεννήτρια που τοποθετείται κάτω από το σασί για να δίνει την ενέργεια που απαιτείται, αν και

το φορτηγό μπορεί να μείνει με όλα του τα φώτα αναμμένα μόνο 20 λεπτά, καθώς αργότερα υπερθερμαίνεται. Πάντως οι ιδιοκτήτες δεν αρκούνται μόνο στο εξωτερικό των φορτηγών, αλλά διακοσμούν και το εσωτερικό πολλές φορές ακόμα και με πολυελαίους!

Φυσικά, τα φορτηγά αυτά έχουν απαγορευτεί να βγαίνουν στο δρόμο με τα φώτα αναμμένα καθώς το πιθανότερο είναι να προκαλούσαν ατύχημα. Πάντως, οι ιδιοκτητες δεν πτοούνται και συγκεντρώνονται συχνά για να αποφασίσουν ποιο αυτοκίνητα είναι πιο ωραίο.

Keywords
Τυχαία Θέματα