Νίκη δίχως ουσία για Σίτι

23:46 7/12/2011 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 1ος ΟΜΙΛΟΣ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: «Ετιχάντ Στάντιον»

Το καθήκον της έκανε η Μάντσεστερ Σίτι, αφού επικράτησε με 2-0 των τρίτων της Μπάγερν στο «Ετιχάντ Στάντιον» φθάνοντας τους δέκα βαθμούς, όμως έμεινε στην 3η θέση και θα συνεχίσει στο Europa League.

Η Σίτι απείλησε στο 7' όταν Νταβίντ Σίλβα και Νασρί συνδυάστηκαν και ο δεύτερος σέντραρε από τα δεξιά για τον Αγκουέρο, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπουτ. Η Μπάγερν απάντησε στο 13' όταν ο Πέτερσεν τροφοδότησε τον Όλιτς που σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά ο Χαρτ έδιωξε σε κόρνερ. Η Σίτι σκόραρε στο 15' όταν μετά από φάουλ του Νταβίντ Σίλβα από τα δεξιά ο Λέσκοτ με κεφαλιά νίκησε τον Μπουτ, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ του Λέσκοτ. Οι Γερμανοί «άγγιξαν» το προβάδισμα στο 18' όταν Πράνιτς και Όλιτς έπαιξαν το ένα-δύο και ο Κροάτης τροφοδότησε τον Αλάμπα, ο οποίος σούταρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι. Οι Άγγλοι απείλησαν στο 23' όταν ο Τουρέ με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Τζέκο, αλλά ο Βόσνιος σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή. Η Σίτι «φλέρταρε» με το 1-0 στο 28' όταν Τουρέ και Νταβίντ Σίλβα συνδυάστηκαν και ο πρώτος τροφοδότησε τον Ντζέκο, ο οποίος σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή. Η Μπάγερν απείλησε στο 34' όταν ο Γκουστάβο πάσαρε στον Όλιτς που σούταρε από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Χαρτ μπλόκαρε. Η Σίτι άνοιξε το σκορ στο 37' όταν ο Τζέκο τροφοδότησε τον Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Μπουτ για το 1-0. Οι Άγγλοι «άγγιξαν» το δεύτερο γκολ στο 40' όταν ο Αγκουέρο έκλεψε την μπάλα από Ραφίνια και Μπόατενγκ και πλάσαρε, όμως ο Μπατστούμπερ απομάκρυνε προ της τελικής γραμμής. Η Σίτι έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 42' όταν ο Νταβίντ Σίλβα πάσαρε στον Μπάρι, ο οποίος σούταρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι. Η υπεροχή των Άγγλων «καρποφόρησε» στο 52' όταν ο Τζέκο με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Τουρέ, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Η Μπάγερν απείλησε στο 58' όταν ο Πράνιτς σούταρε άουτ από την μεγάλη περιοχή μετά από μπαλιά του Αλάμπα, ενώ στο 65' η Σίτι απάντησε με τον Αγκουέρο να εκτελεί φάουλ και τον Μπουτ να διώχνει σε κόρνερ. Η Σίτι παραλίγο να σκοράρει ξανά στο 71' όταν ο Νασρί τροφοδότησε τον Τζέκο που πλάσαρε τον Μπουτ, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Κομπανί, Λέσκοτ, Σάβιτς, Κλισί, Μπάρι, Νασρί, Τουρέ (81' Μπαλοτέλι), Νταβίντ Σίλβα (84' Τζόνσον), Τζέκο (77' Ντε Γιόνγκ), Αγκουέρο.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Μπουτ, Ραφίνια, Μπότενγκ, Κοντέντο, Μπατστούμπερ, Πράνιτς, Αλάμπα, Γκουστάβο, Τίμοστσουκ, Πέτερσεν (80' Ουσάμι), Όλιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα