Έμεινε ο Πανθρακικός

21:10 21/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 30η αγωνιστική

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
Διαιτητής: Δελφάκης

Την παρουσία της στην μεγάλη κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εξασφάλισε η ομάδα του Πανθρακικού μετά την σημερινή της επικράτηση επί της Κέρκυρας με 2-1. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν στο 37ο λεπτό με κεφαλιά του Τζάνη έπειτα από σέντρα του Μπαϊκαρά από τα δεξιά. Στην επανάληψη,

η Κέρκυρα μπήκε καλύτερα αλλά ο Πανθρακικός ήταν εκείνος που έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν στο 59ο λεπτό ο Τζάνης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Στρατηλάτη. Στο 68ο λεπτό, στην μοναδική της καλή στιγμή στο παιχνίδι η Κέρκυρα δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει καθώς ο Ηλιάδης νικήθηκε σε τετ α τετ με τον Βρονταρά.
Έτσι στο 83ο λεπτό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος "καθάρισε" το παιχνίδι για τον Πανθρακικό καθώς σε τετ α τετ με τον Στρατηλάτη πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Η Κέρκυρα κατάφερε να μειώσει δυο λεπτά πριν το τέλος με τον Κυβελίδη αλλά το τελικό 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος με τον Πανθρακικό να εξασφαλίζει την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Σαρακατσάνος, Μουνάφο (11' Λαδάκης), Χρήστου (66' Ντιόγο), Τζάνης, Σκλιοπίδης, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά, Παπαδόπουλος, Κάστσελαν, Σερφά.
Κέρκυρα (Παπακώστας): Στρατηλάτης, Πετρούσης, Σταμόγιαννης, Ηλιάδης (78' Ανδρεόπουλος), Αγρίτης (46' Ντινιωτάκης), Κρητικός, Αρμένης, Γκέσιος (39' Κυβελίδης), Στάμου, Λεόν, Αθανασίου

Keywords
Τυχαία Θέματα