Ένταση με Δημητρέλο στη Γ.Σ. της ΠΑΕ

12:26 31/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ένταση είχαμε στη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ (η οποία παρεμπίπτοντος και όπως αναμενόταν πήρε αναβολή για τις 17 Γενάρη). Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο μόνος από το Δ.Σ που παρέστη, δέχθηκε επίθεση από οργανωμένο οπαδό - εκτός ORIGINAL. Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά αφότου άρχισε η Γ.Σ., με τον οπαδό να λέει στον Δημητρέλο: "Κάθεστε στις καρέκλες μόνο και μόνο για να πηγαίνετε

ταξίδια με την ΑΕΚ", για να απαντήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ: "Εγώ πηγαίνω ταξίδια με την ΑΕΚ; Όλη μέρα τρέχω για την ΑΕΚ από εδώ και από εκεί για να μείνει η ΑΕΚ ζωντανή και μου λες εμένα ότι πηγαίνω ταξίδια με την ΑΕΚ;". Η απάντηση αυτή φαίνεται ότι εξόργισε τον οπαδό ο οποίος φώναξε προς τον Δημητρέλο: "Άντε φύγε ρε λαμόγιο", πετώντας του έναν καφέ στο πρόσωπο!
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν σκασμένος από το όλο περιστατικό, δεν δίνει ευθύνες στην ORIGINAL (όπως προείπαμε ο οργανωμένος οπαδός ανήκει σε άλλο συνδεσμιακό χώρο) και σε όσους μιλούσαν έπειτα μαζί του (είτε στο χώρο της Γ.Σ. είτε τηλεφωνικά) τόνιζε ότι "δεν αξίζω τέτοια συμπεριφορά".

Keywords
Τυχαία Θέματα