Επική γκάφα ελπίδας

23:38 11/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 7ος ΟΜΙΛΟΣ- 9η αγωνιστική

ΕΛΛΑΔΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

Ένα αυτογκόλ που θα παίζει στις γκάφες τις χρονιάς έκρινε το ματς της Εθνικής μας με τη Σλοβακία και έδωσε στην ομάδα μας τη νίκη. Εξαιρετική αμυντική η Εθνική με τεράστια εμφάνιση

του Παπασταθόπουλου όπως προβληματική για ένα ακόμα ματς στην επίθεση. Τουλάχιστον η νίκη ήρθε και πλέον η ομάδα μας ελπίζει σε δώρο από τους Λιθουανούς την τελευταία αγωνιστική στο ματς με τους Βόσνιους.

Χωρίς ρυθμό το πρώτο μέρος με την ομάδα μας να είναι καλύτερη και να έχει τις φάσεις για να σκοράρει. Στο 6ο λεπτό ο Μούχα έδιωξε πολύ δύσκολα την κεφαλιά του Μανωλά ενώ πέντε λεπτά μετά το σουτ του Τζιόλη κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Ο Τοροσίδης στο 26' έβγαλε ωραία σέντρα αλλά η κεφαλιά του Μήτρογλου ήταν απογοητευτική. Στο 29' ο Σαλπιγγίδης προτίμησε να σουτάρει αντί να σπάσει στον Μήτρογου με τον Μούχα τελικά να αποκρούει. Πέντε λεπτά μετά ο Μήτρογλου τσίμπησε την μπάλα προ του Σλοβάκου γκολκίπερ αλλά η γωνία ήταν πολύ δύσκολη για να βρει στόχο. Όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα τελείωνε χωρίς γκολ όμως στο 44' ο Σκρτελ γύρισε την μπάλα στον Μούχα και αυτός με επική γκάφα την είδε να περνά κάτω από το πόδι του και να καταλήγει στα δίχτυα.

Ίδια γεύση στο δεύτερο μέρος με την ομάδα να απειλεί στο 56' όταν ο Μήτρογλου τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Μούχα αλλά ο Πέκαρικ την έκοψε πριν περάσει τη γραμμή. Ο Σαλπιγγίδης στο 68' είχε μια καλή προσπάθεια ενώ στο επόμενο λεπτό ο Χολέμπας γύρισε και σούταρε με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Οι Σλοβάκοι είχαν στο 83' την πρώτη του αξιόλογη φάση στο ματς όταν ο Γιακούμπκο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Σλοβάκος επιθετικός στο 89' βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά ο Μανιάτης με ηρωικό τάλκιν σταμάτησε την μπάλα. Στις καθυστερήσεις το σουτ του Τζιόλη δεν προβλημάτισε τον Μούχα.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζιόλης, Μανιάτης, Σαμαράς, Χριστοδουλόπουλους (57'Νίνης), Σαλπιγγίδης (76'Καραγκούνης), Μήτρογλου (89'Φετφατζίδης).

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Μούχα, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Χούμποτσαν, Κούτσκα, Πετσόφσκι (64'Γκουέντε), Σέστακ (64'Γιακούμπκο), Στοχ, Βάις, Νέμετς (76'Ντούρις).

Keywords
Τυχαία Θέματα