Η Νιούελς του Σκόκο θέλει δανεικό τον Μέσι!

13:57 25/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα OLE της Αργεντινής αποκαλύπτει την τρελή επιθυμία της Νιούελς Ολντ Μπόις να αποκτήσει δανεικό τον Λιονέλ Μέσι προκειμένου να την βοηθήσει να κατακτήσει το Κόπα Λιμπερταδόρες.
Η ομάδα του Ροζάριο θέλει να κάνει ακόμα πιο δυνατή την επιθετική της γραμμή έχοντας για δίδυμο τον Μέσι και τον Νάτσο Σκόκο. Έτσι η Νιούελς σκέφτεται σοβαρά να ζητήσει από την Μπαρτσελόνα δανεικό τον Αργεντινό επιθετικό υπό την προϋπόθεση να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπόκα

Τζούνιορς στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Υπενθυμίζεται πως στο πρώτο παιχνίδι στο "Μπομπονέρα" οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 0-0.
Από την πλευρά του, ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι όταν κλήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα της OLE απάντησε το εξής: "Η Νιούελς θέλει δανεικό τον Μέσι; Αυτό είναι τρελό. Δεν νομίζω πως έχει λογική να παίξει σε αυτά τα παιχνίδια".
Πάντως η Νιούελς Ολντ Μπόις θα κάνει την προσπάθεια της παρά την δυσκολία του εγχειρήματος καθώς η Μπαρτσελόνα πολύ δύσκολα θα παραχωρήσει τον Λιονέλ Μέσι για λίγα παιχνίδια με τον κίνδυνο να τραυματιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα