Και κλάμα στην Κοιλάδα

19:03 3/11/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA 10η αγωνιστική

Χόφενχαϊμ-Σάλκε 3-2
Γήπεδο: "Rhein-Neckar Arina"

"Έμφραγμα" στο 90ο λεπτό υπέστη η Σάλκε που ηττήθηκε από την Χόφενχαϊμ με 3-2 και έχασε πολύτιμο έδαφος στην μάχη του τίτλου. Οι γηπεδούχοι μόλις στο 13ο λεπτό προηγήθηκαν με τον Φόλαντ αλλά οκτώ λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Νόιστεντερ ισοφάρισε για την Σάλκε. Ωστόσο στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 67ο λεπτό ο Φιρμίνιο έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Χόφενχαϊμ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αλλά και πάλι η Σάλκε κατάφερε

να ισοφαρίσει με τον Ουτσίντα στο 82ο λεπτό. Μόνο που η Χόφενχαϊμ είχε και σε αυτό απάντηση και στις καθυστερήσεις ο Σίπλοκ που είχε περάσει αλλαγή ένα λεπτό πριν διαμόρφωσε το τελικό 3-2 χαρίζοντας στην Χόφενχαϊμ την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αγωνίστηκε για τα τελευταία επτά λεπτά της αναμέτρησης.
Χοφενχαϊμ: Βίζε, Μπεργκ, Βέστεργκαρντ, Κομπέρ, Τζόνσον, Ουίλιαμς, Ρούντι, Φιρμίνο, Φόλαντ (89' Σίπλοκ), Ουσάμι (62' Γκρίφο), Γιοσέλου
Σάλκε: Ούνερσταλ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Ματίπ (83' Παπαδόπουλος), Φουχς, Τζόουνς (77' Μαρικά), Νόιστεντερ, Φαρφάν, Χόλτμπι (64' Ντράξλερ), Αφελάι Χούντελααρ

Ντόρτμουντ-Στουτγάρδη 0-0
Γήπεδο "Signal Iduna Park"
Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Στουτγάρδη αποτέλεσμα που σαφώς δεν ευνοεί την πρωταθλήτρια Γερμανίας στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Για την Στουτγάρδη αυτό ήταν το τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς ήττα.
Ντορτμουντ: Βάιντενφελερ, Πίστστεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Γκουντογκάν, Κελ (20' Λέιτνερ), Ρόις (76' Πέρισιτς), Γκέτσε, Γκρόσκροϊτς (56' Σίμπερ), Λεβαντόφσκι
Στουτγάρδη: Ούλριχ, Σακάι, Τάσι, Νιντερμάιερ, Μπόκα, Γκέντνερ, Χολτζχάουσερ (70' Κουζμάνοβιτς), Χάρνικ, Κβιστ, Τραορε (88' Οκαζάκι), Ιμπίσεβιτς (90' Ροντρίγκεζ)

Νυρεμβέργη-Βόλφσμπουργκ 1-0
Γήπεδο: "Stadion Nurnberg"
Νίκη μετά από έξι αγωνιστικές για την Νυρεμβέργη που επικράτησε της Βόλφσμπουργκ με 1-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα χάρη στο τέρμα του Γκέμπχαρτ στο 76ο λεπτό. Από την άλλη μεριά η Βόλφσμπουργκ επέστρεψε στις επί Μάγκατ εμφανίσεις και έδειξε πως θα χρειαστεί πολύ περισσότερα από μια αλλαγή προπονητή για να ανακάμψει.
Νυρεμβεργη: Ρακόφσκι, Τσάντλερ, Νίλσον, Κλόσε, Πλάτενχαρντ, Σίμονς, Μπάλιτς (82' Φόλνερ), Εσβάιν, Γκέμπχαρτ (87' Κορζόφσκι), Κιγιοτάκε, Πέκχαρτ (72' Πόλτερ).
Βόλφσμπουργκ: Μπενάλιο, Φάγκνερ, Νάλντο, Κίαερ, Σέφερ, Πόλακ, Ζόσουε (84' Μάντλουνγκ), Χασέμπε (84' Λάκιτς), Ντιέγκο, Όλιτς (62' Ροντρίγκεζ), Ντοστ.

Γκλάντμπαχ-Φράιμπουργκ 1-1
Γήπεδο: "Borussia-Park"
Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την έδρα της Γκλάντμπαχ η Φράιμπουργκ με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν μέχρι το τέλος το γκολ που πέτυχε ο Ντε Καμάργκο στο 49ο λεπτό καθώς 13 λεπτά πριν το τέλος ο Καλιγκιούρι ισοφάρισε για την Φράιμπουργκ.
Γκλαντμπαχ: Στέγκεν, Στραντζ, Μ

Keywords
Τυχαία Θέματα