Καθάρισε ντέρμπι και σεντόνι

19:57 3/3/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟΤΕΝΑΜ- ΑΡΣΕΝΑΛ: 2-1
Γήπεδο: Γουάιτ Χαρτ Λέιν

Λευκό βάφτηκε το Λονδίνο καθώς η Τότεναμ επικράτησε με 2-1 της Άρσεναλ κι έκανε βήμα για την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο 10ο λεπτό ο Ζιρού έβγαλε όμορφα για τον Αρτέτα, ο οποίος όμως καθυστέρησε κι επέτρεψε στον Βερτόνχεν να τον κόψει, ενώ στο 37' τα «σπιρούνια» άνοιξαν το σκορ. Ο Μπέιλ συνδυάστηκε με τον Σίγκουρντσον, μπήκε όμορφα στην

περιοχή και εκτέλεσε τον Σέζνι. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Άρσεναλ δέχτηκε και 2ο γκολ στο 39'. Ο Καθόρλα βρισκόταν στο έδαφος αλλά οι παίκτες της Τότεναμ συνέχισαν και ο Λένον από κοντά έκανε το 2-0.

Η Άρσεναλ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και μείωσε στο 51΄ο Ράμσεϊ έκανε τη σέντρα, Μπέιλ και Μερτεζάκερ έπεσαν στην μπάλα, η οποία μάλλον από το πόδι του Γερμανού κατέληξε στα δίχτυα του Γιορίς. Τρία λεπτά μετά ο Γιορίς είπε όχι σε σουτ του Τζέκινσον, ενώ στο 59' ο Μπέιλ αστόχησε εξ επαφής μετά από σέντρα του Σίγκουρντσον. Στο 7074' ο λεπτό ο Λένον πέρασε και τον Σέζνι αλλά ανοίχθηκε πολύ και κόπηκε από τον Μερτεζάκερ, ενώ στο 74' ο Σέζνι απέκρουσε το σουτ του Μπέιλ. Στο 80ο λεπτό ο Ράμσεϊ μπήκε στην περιοχή, έκανε και το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε μόλις έξω.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόκερ, Ντόουσον, Βερτόνχεν, Άσου - Εκοτό, Ντεμπελέ (88' Λίβερμορ), Πάρκερ, Λένον (90+7' Γκαλάς), Σίγκουρντσον, Μπέιλ, Αντεμπαγιόρ (67' Ντεφό)

ΆΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Τζένκινσον (60' Ροζίτσκι), Μερτεσάκερ, Βερμάελεν, Μονρεάλ, Αρτέτα (77' Ποντόλσκι), Γουίλσιρ, Ράμσεϊ, Καθόρλα, Γουόλκοτ, Ζιρού

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα