Καθάρισε ο Ετο'ο

23:44 6/11/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 5ος ΟΜΙΛΟΣ - 4η αγωνιστική

ΤΣΕΛΣΙ-ΣΑΛΚΕ: 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: Στάμφορντ Μπριτζ

Αγκαλιά με την πρώτη θέση του ομίλου είναι η Τσέλσι μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Σάλκε. Η πρώτη φάση ανήκε στους Γερμανούς όταν στο 4ο λεπτό ο Ντράξλερ με σουτ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Στο επόμενο λεπτό ήταν ο Σαλάι που είχε επίσης ένα εξαιρετικό

σουτ. Η Τσέλι απείλησε για πρώτη φορά στο 20' με ένα φάουλ του Σίρλε και στο 31' κατάφερε να σκοράρει. Ο Χίλντεμπραντ ολιγώρησε, ο Ετό'ο τον έκλεισε με τον Γερμανό να διώχνει πάνω στο πόδι του επιθετικού της Τσέλσι και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Μόλις στο 54' στο δεύτερο μέρος ο Ετό'ο χτύπησε και πάλι γράφοντας με κοντινό σουτ του 2-0. Από εκεί και πέρα το ματς έγινε κακό με την Τσέλσι όμως να πετυχαίνει τελικά και τρίτο γκολ χάρη στο σουτ του Μπα στο 83'.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ. Αθπιλικουέτα, Τέρι, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς,Μίκελ, Ραμίρες, Όσκαρ (80'Λάμπαρντ), Γουίλιαν, Σίρλε (78'Ντε Μπρούινε), Ετό'ο (77'Μπα)

ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Ματίπ, Φουχς (66'Μέγερ), Νόιστεντερ, Αόγκο, Μπόατενγκ (77'Κολάσινατς), Τζόουνς, Ντράξλερ (61'Κλέμενς), Σάλαϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα