Κηδεία μέσα στο «Βικελίδης» (VIDEO)

21:15 25/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΗΣ- ΚΑΛΛΟΝΗ: 2-0
Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης
Διαιτητής: Θάνος

Χωρίς βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές παραμένει ο Άρης που γνώρισε την ήττα μέσα στη Θεσσαλονίκη από τη νεοφώτιστη Καλλονή. Ιστορική ημέρα για την ομάδα της Μυτιλήνης που μάζεψε τους

πρώτους της βαθμούς στην ιστορία της στη Σούπερ Λίγκα.

Η Καλλονή μπήκε καλά στ ματς και πάγωσε το «Βικελίδης» στο 11ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά για την Καλλονή, ο Διούδης δεν έκανε καλή έξοδο και με κοντινή κεφαλιά ο Αναστασιάδης έγραψε το 1-0. Ο Άρης απείλησε στο 29', καθώς ο Πουλίδο προσπάθησε να πιάσει από κοντά την κεφαλιά, αλλά φαίνεται πως μπερδεύτηκε και με τον Τάτο, με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρει. Στ 39' ο Άρης έφτασε μια ανάσα απ' το γκολ, καθώς ο Μανιάς βγήκε απέναντι στον Σιδεράκης, αλλά νικήθηκε από τον κίπερ της Καλλονής, ενώ στο 44' ο Τάτος έκανε ελιγμούς έξω από την περιοχή της Καλλονής, δοκίμασε ένα δυνατό σουτ, όμως ο Σιδεράκης έπεσε κι απομάκρυνε τη μπάλα.

Στο 57ο λεπτό πραγματοποιήθηκε φάση διαρκείας στα καρέ της Καλλονής, όταν ο Λεάντρο πήρε την μπουκιά από το στόμα του Μανιά κι ενώ ο επιθετικός του Άρη ετοιμαζόταν να κάνει την προβολή, ενώ στο 65' ο Λεοζίνιο έκανε εκπληκτική ενέργεια από τα δεξιά, έκανε την παράλληλη σέντρα προς τον Καζάκη, ο οποίος προ κενής εστίας και με κεφαλιά "ψαράκι" δεν κατάφερε να κάνει το 2-0. ο Άρης πίεσε στη συνέχεια, αλά στο 90+3' η Καλλονή βγήκε στην κόντρα, ο Λεοζίνιο έδωσε για τον Γκαρσία που με πλασέ έκανε το 2-0.

ΆΡΗΣ (Χατζηνικολάου): Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης, Πουλίδο (73' Ηρακλής), Τάτος, Ουντότζι, Τσουμάνης (61' Κοτσαριδης), Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Μανιάς, Έλσνερ (58' Αγγελούδης)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Πίντο, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο (84' Γκάσιτς), Φαρία, Λεοζίνιο, Μανούσος (88' Γάλλος), Γιόναν Γκαρσία, Καζάκης (78' Σιλιγαρδάκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα